Lady Gaga's urine omgetoverd tot parfum

Beroemd
door anp
woensdag, 12 november 2014 om 3:00
lady gagas urine omgetoverd tot parfum1415758323
NEW YORK - Talkshowhost Andy Cohen heeft parfum laten maken van de urine van Lady Gaga. Dat vertelt hij in het radioprogramma The Howard Stern Show.
Toen Lady Gaga optrad in Cohens programma Watch What Happens Live had ze geen zin om naar de toiletten te gaan en plaste ze in een prullenbak in haar kleedkamer. "Ik zei tegen een productieassistent: weet je wat grappig zou zijn? Je hebt allemaal memorabilia zoals Lindsay Lohans sigarettenpeuk, een borstimplantaat van een Real Housewive en dat soort dingen", vertelt Cohen. "Dus ik zei: neem die urine mee, doe het in een potje en we hebben Lady Gaga's plas. Dat is een geweldig stukje popcultuur."
Maar de productieassistent kwam erachter dat urine na een paar dagen giftig wordt. Om het stukje popcultuur toch te conserveren, vond hij een recept voor het maken van parfum van urine. Cohen moedigde het experiment aan, met resultaat: "Het ruikt als een opgewaardeerde urine met een bloemig tintje." Het exclusieve luchtje werd even later getest op een andere gast, Johnny Knoxville.