Lil Kleine treft ex Jaimie Vaes in rechtbank van Amsterdam

Beroemd
door anp
maandag, 14 november 2022 om 3:30
lil kleine treft ex jaimie vaes in rechtbank van amsterdam1668393200
Lil Kleine treft zijn ex Jaimie Vaes maandag in de rechtbank van Amsterdam om het einde van hun relatie af te handelen. Zijn ex had de zaak aangespannen. Het gaat maandag om het verdelen van spullen, zoals dure horloges.
Vaes heeft zich in de media, met name in haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane, meermaals uitgelaten over de horloges die Lil Kleine van haar terug wil. Vaes beweert dat de spullen gedurende hun relatie cadeau zijn gegeven, terwijl de rapper dat nu ontkent. "Je weet als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is", zei Vaes daarover in haar realityserie.
De realityster besloot haar relatie met ex-verloofde Lil Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, een paar maanden geleden te beëindigen. In februari lekten beelden uit waarop te zien is hoe Scholten het hoofd van Vaes tussen een autodeur klemt. Ze deed later aangifte van mishandeling. Het onderzoek in die zaak loopt nog. Scholten en Vaes hebben samen een zoon genaamd Lío.