Nick Gorden gaf Bobbi Kristina 'giftige cocktail' en liet haar verdrinken in haar bad

Beroemd
door anpzaterdag, 08 augustus 2015 om 00:11
nick gaf bobbi kristina giftige cocktail1438986289
Nick Gordon gaf Bobbi Kristina Brown een 'giftige cocktail' en legde haar vervolgens met haar gezicht naar beneden in een badkuip vol koud water. Dat is de meest recente beschuldiging aan het adres van Gordon, Bobbi Kristina's vriend. De aantijging staat in rechtbankdocumenten die vrijdag zijn ingediend door Browns conservator. Dat schrijft New York Daily News.
Volgens conservator Bedelia Hargrove keerde Gordon in de vroege ochtend van 31 januari thuis na een nacht vol cocaïne en alcohol en beschuldigde hij Bobbi Kristina van vreemdgaan. De twee zouden zo'n halfuur ruzie hebben gehad, waarna het 'abrupt stil werd'. Gordon zou de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown hebben gedrogeerd en in bad hebben gelegd. Bobbi Kristina werd op 31 januari bewusteloos aangetroffen in bad, ze belandde in een coma en stierf op 26 juli.
Het voorval is deels vastgelegd op camera, beweert Hargrove in de rechtbankdocumenten. Na de ruzie zou Gordon andere kleren aan hebben getrokken en gezelschap hebben gezocht bij een andere dame.
Gordon heeft eerder gezegd dat hij niets te maken heeft met de dood van Bobbi Kristina. Toch was hij niet welkom bij de afscheidsdienst en begrafenis.