Oerlemans: wonen in buitenland goed voor kids

Beroemd
door anp
donderdag, 08 oktober 2015 om 20:15
oerlemans wonen in buitenland goed voor kids1444328174
Reinout Oerlemans vindt het goed dat zijn vier kinderen ‘wat mondialer opgroeien’ nu hij met zijn gezin in Los Angeles woont. “Ik vind het niet verkeerd dat ze een beetje Nederlands, Europees zijn en een beetje Amerikaans”, vertelde Oerlemans in RTL Boulevard.
Volgens Oerlemans, die vorig jaar naar de Verenigde Staten verhuisde, denkt zijn kroost inmiddels al in het Engels. Hij is blij dat zijn kinderen hun draai hebben gevonden. “Dat kan ook niet allebei, in Europa wonen en hier.”
Oerlemans verhuisde al eerder met zijn gezin naar Los Angeles, maar moest in 2009 na ruim een jaar weer terugkeren naar Nederland. Dit keer is de tv-producent niet van plan weer terug te komen. “We zijn nu echt hier en van plan dit voor langere tijd te doen. Je moet zo’n stap echt nemen voor de lange termijn. Niet denken: we doen het twee jaar en dan kijken we wel.”
Het leven in Los Angeles bevalt de Oerlemansjes goed. “We wonen hier met heel veel plezier, het leven hier is fantastisch. De scholen zijn fantastisch voor de kinderen, ze hebben het ontzettend naar hun in. En voor ons is het spannend en inspirerend om jezelf opnieuw uit te vinden.”