Onze eigen Yolanthe in een Hollywood film? (foto's)

Beroemd
door Admin
donderdag, 05 april 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
1. Yolanthe zwaait naar Mark Wahlberg De Britse krant Daily Mail komt met foto's genomen op de set van Pain and Gain, de nieuwe film van Mark Wahlberg. En wie is er op de achtergrond te zien? Onze eigen Yolanthe. Wie Yolanthe is weet de krant niet. Ze wordt namelijk beschreven als: ‘een mooie vrouw in een korte jurk die snel een praatje met acteur Walhberg maakt.’ Of Yolanthe daadwerkelijk een rolletje heeft in de Hollywoodfilm is niet duidelijk. Hier in ieder geval de foto's:
Bron: Daily Mail
3. Whitney Houston verdronk in 30 cm extreem heet water Dat staat in het definitieve rapport van de lijkschouwer. Whitney verdronk met de "effecten van aderverkalking en cocaïnegebruik als contribuerende factoren" Bron: De Morgen, TMZ
4. Trouwfoto's van celebs Sommige sterren houden het netjes en simpel, andere willen het liefst zoveel mogelijk toeters en bellen. Snoop Dogg en Shante Taylor Ellen DeGeneres en Portia de Rossi Brad Pitt en Jennifer Aniston Kid Rock en Pamela Anderson Bron:
i do dogg
wedding belles
look love
time party
Luca Cruz (zoon van Hilary Duff en Mike Cormie) Blue Ivy (dochter van Beyonce en Jay-Z) Harper Seven (dochter van Victoria en David Beckham) Madison (dochter van Mel B) Bron: