Rob de Nijs valt tijdens optreden achterover van podium

Beroemd
door anp
woensdag, 28 augustus 2019 om 10:45
rob de nijs valt tijdens optreden achterover van podium1566982088
Rob de Nijs heeft dinsdag tijdens een optreden in Naaldwijk een lelijke smak gemaakt. De 76-jarige zanger viel tegen het einde van zijn show van het podium.
Volgens Rob hoeven fans zich geen zorgen te maken. "Oei! Het ziet er erger uit dan het is! Voor mensen die nu zeggen: "die ouwe moet stoppen" dat gaat (nog) niet gebeuren! Bedankt voor alle harten onder de riem. Love you all", schreef hij bij een video van zijn val. Gelukkig heeft hij tijd genoeg om te bekomen van de schrik want zijn eerstvolgende concert staat pas gepland voor 20 september.
Manager Frank Jansen zegt tegen De Telegraaf dat Rob was bevangen door de warmte. Het was erg heet in de tent. "Ineens viel hij achterover tussen het toneel en een zeildoek dat daar was opgehangen en wat gelukkig zijn val wat heeft geremd. Er was grote paniek." De Nijs zei al snel dat hij niets had gebroken. "Er heeft nog een huisarts naar gekeken, toen ging het weer. Er zit alleen een flinke schram op zijn rug."
Eind vorig jaar was Rob wekenlang uit de roulatie door een val. Na een optreden in België maakte hij een misstap op een trap. Hierdoor liep hij drie breuken op en moest hij acht weken bedrust houden.