Rolling Stones misten uitvaart Charlie Watts door coronaregels

Beroemd
door anp
dinsdag, 14 september 2021 om 3:09
rolling stones misten uitvaart charlie watts door coronaregels1631582429
Mick Jagger (78), Keith Richards (77) en Ronnie Wood (74), de drie overgebleven leden van The Rolling Stones zouden niet aanwezig hebben kunnen zijn bij de uitvaart van hun vriend en bandlid Charlie Watts. Omdat The Stones al op tournee in Amerika waren, was het onmogelijk voor hen om heen en weer te reizen naar het Verenigd Koninkrijk vanwege de corona reisrestricties. Dit meldt The Sun.
Watts' uitvaart vond afgelopen week plaats in Devon, waarbij slechts een klein aantal mensen aanwezig was. The Stones bleven noodgedwongen in Boston, waar ze zich voorbereiden op hun tournee die vanwege Watts' overlijden werd uitgesteld. De band treedt op 26 september voor het eerst weer op in St. Louis.
In augustus liet de drummer al weten geen deel meer te nemen aan de Amerikaanse toer vanwege een spoedoperatie. Zijn plek werd ingenomen door Steve Jordan. "Na alle teleurstellingen van het uitstellen van de toer vanwege het coronavirus, wil ik onze fans niet nog langer laten wachten. Daarom heb ik mijn goede vriend Steve Jordan gevraagd in te springen."
Watts overleed op 24 augustus op 80-jarige leeftijd in een Londens ziekenhuis.