Royaltykenner over docu Harry en Meghan: "Dit lijkt begin van het einde"

Beroemd
woensdag, 23 oktober 2019 om 10:08
welingelichtekringen header 1
De documentaire waarin prins Harry en zijn vrouw Meghan openhartig spreken over hun leven binnen het Britse koninklijk huis doet in het Verenigd Koninkrijk veel stof op waaien. Een expert denkt dat hun uitspraken weleens grote gevolgen kunnen hebben.
Royaltywatcher Russell Myers van de Daily Mirror zegt in een interview dat dit 'het begin van het einde' zou kunnen zijn van de relatie van het koppel met het koninklijk huis. Vooral het commentaar van Meghan geeft een slecht beeld van de Britse royals.
Meghan zegt in de docu Harry and Meghan: An African Journey onder meer dat niemand ooit aan haar vraagt hoe het gaat. Daarmee insinueert ze dat onder meer prins Charles en zijn vrouw Camilla, prins William en Kate Middleton weinig betrokkenheid tonen, hoewel ze weten dat ze het moeilijk heeft, zo legt de royaltykenner uit.
Hij zegt: "Meghan heeft het zwaar. Het erg krachtige moment waarop ze zegt dat niemand haar vraagt of het goed met haar gaat is erg oprecht en emotioneel. Maar ik denk ook dat het mogelijk erg schadelijk is voor de koninklijke familie. Want wat bedoelt ze daarmee? Bedoelt ze dat prins Charles, prins William, Kate en Camilla nooit hebben gevraagd hoe het met haar gaat? Zij moeten ook zien dat ze door een moeilijke tijd gaat."
Myers zegt verder dat hij het koninklijk paar bij verschillende gelegenheden heeft gezien en dat 'het er niet op leek dat ze het leuk hadden'. Hij vergelijkt de tripjes van Harry en Meghan met die van William en Kate en zegt: "In de basis zien Harry en Meghan er ongelukkig uit. Zelfs in het openbaar is te zien dat ze het moeilijk hebben. Bij William en Kate lijkt het altijd alsof ze wel lol hebben."
Het zou de royaltywatcher dus niets verbazen als Harry en Meghan overwegen om afstand te nemen van het koninklijk huis. "Stappen ze eruit? Het zou goed kunnen dat we hier het begin van het einde zien van hun relatie met het koninklijk huis."
Bron(nen): Daily Mirror