Slot House Of Cards vanaf 2 november te zien

Beroemd
door anp
dinsdag, 07 augustus 2018 om 16:31
slot house of cards vanaf 2 november te zien1533652330
AMSTERDAM - De laatste acht afleveringen van House Of Cards zijn vanaf 2 november te vinden op Netflix. De streamingdienst maakte dinsdag de datum bekend waarop het zesde en laatste seizoen van de hitserie te zien is.
De laatste reeks van de politieke dramaserie draait om Claire Underwood, een rol van Robin Wright, die het schopt tot president van de Verenigde Staten. Haar man Frank Underwood is uit beeld verdwenen. Acteur Kevin Spacey, die de rol vertolkte en ook als producent betrokken was bij House Of Cards, werd door Netflix ontslagen vanwege zijn betrokkenheid bij een #MeToo-schandaal.
Het ontslag van Spacey had grote gevolgen voor House Of Cards. Een dag nadat de eerste beschuldigingen over seksueel wangedrag van de acteur naar buiten kwamen, maakte Netflix bekend dat het zesde seizoen van de serie het laatste zou zijn. Toen ook medewerkers van House Of Cards klaagden over Spacey, werd hij de laan uitgestuurd. Vanwege zijn ontslag werd de laatste reeks teruggebracht tot acht afleveringen.