Sylvie Meis in paniek vanwege handbagage

Beroemd
door anp
vrijdag, 03 augustus 2018 om 15:34
welingelichtekringen header 1
Sylvie Meis kreeg een paniekaanval toen ze hoorde dat ze alleen handbagage mocht meenemen voor een roadtrip door Zuid-Europa. Dat onthult de 40-jarige presentatrice in haar column in Grazia.
"In totaal heb ik twintig dagen vrij, die gevuld worden met fashionable relaxen op Mykonos, een roadtrip in Zuid-Europa en een gezinsvakantie op Mallorca met Damián", aldus La Meis, die eraan toevoegt hard toe te zijn aan vakantie. "Het inpakken van de koffers is een verhaal apart geworden. Vanuit Mykonos vlieg ik direct door naar mijn tiendaagse roadtrip met uitsluitend handbagage. Ik zeg het nog een keer: handbagage. Voor. een. tiendaagse. roadtrip."
Deze mededeling alleen zorgde al voor een paniekaanval bij Sylvie. "Ik heb een avond lang YouTube tutorials gekeken om in de mood te komen en mezelf ervan te verzekeren dat het überhaupt mogelijk is om op reis te gaan met eigenlijk niets."
Meis zegt nog dat ze heeft gehoord dat licht reizen heel bevrijdend kan werken. "Geloof er niets van, maar we zullen zien", besluit ze.