'Sylvie Meis terug naar Nederland'

Beroemd
door anpwoensdag, 30 juli 2014 om 7:29
sylvie meis terug naar nederland1406698813
Sylvie Meis keert binnen afzienbare tijd terug naar Nederland. De Telegraaf schrijft dat de in Duitsland wonende ex van Rafael van der Vaart plannen heeft om weer in Amsterdam te gaan wonen.
"Sylvie is op zoek naar een veilig penthouse aan de Zuidas, hoog boven de stad, of een pand in Amsterdam-Zuid. Maar het moet in elk geval een huis zijn waarvan de muren overeind staan en dat verder casco is, omdat zij een nogal uitgesproken smaak qua woninginrichting heeft", zo meldt een bron dichtbij de presentatrice.
Rafael van der Vaart, vader van haar zoon Damian, is volgens de bron nog niet op de hoogte van Sylvies plannen. "De twee hebben geen contact meer. Hooguit via een sms’je over het tijdstip waarop Damian van zijn vader naar zijn moeder en weer teruggaat. Maar meestal verloopt ook het afspreken daarvan via de nanny. Rafael neemt al maanden de telefoon niet meer voor haar op.”
Volgens de ingewijde van de Telegraaf is de 36-jarige Sylvie al maanden doodongelukkig in Hamburg. "Ze heeft het gevoel te leven in een slangenkuil. Ze heeft wel wát vrienden, maar na wat nare ervaringen van de laatste tijd vertrouwt ze eigenlijk niemand meer. Pesterijen, verraad en openlijke vernederingen heeft ze doorstaan. Maar de lol is ervan af. Liever zou ze in Nederland wonen en in Duitsland werken. En dat gaat nu ook gebeuren.”