Tiger King: “Er is bewijs dat Carole Baskin testament verdwenen echtgenoot vervalste"

Beroemd
donderdag, 04 juni 2020 om 11:02
hh 413142537
Joe Exotic, de hoofdpersoon van de docuserie Tiger King, beweert al jaren dat zijn geduchte concurrent Carole Baskin haar echtgenoot heeft vermoord omwille van zijn erfenis. Nu blijkt dat Baskin inderdaad zijn testament heeft vervalst.
Don Lewis, de echtgenoot van Carole Baskin, was plotseling verdwenen. Niemand heeft nog iets van hem vernomen. Vlak voor zijn verdwijning is er aan zijn testament een clausule toegevoegd waarin staat dat Baskin zijn vele miljoenen erft. Volgens sheriff Chad Chroniste is dat een vervalsing. Tegen het lokale nieuwsagentschap WTSP zegt hij nu: “Twee experts waren van mening dat het 100 procent zeker gaat om vervalsing. Maar we wisten dat eigenlijk al langer.”
Er zijn meer signalen die erop wijzen dat het testament is aangepast. Zo zei Joseph Fitz, advocaat en vriend van de verdwenen Don Lewis, in mei al tegen Fox News dat duidelijk is dat de handtekening vervalst werd. In de Netflix-docu Tiger King werd bovendien al verteld dat het testament weg was gehaald uit Lewis' kantoor en later gewijzigd werd teruggevonden bij Carole Baskin.
Er is overigens geen enkel bewijs dat Baskin haar echtgenoot heeft vermoord (en aan de tijgers heeft gevoerd), zoals Joe Exotic blijft volhouden. Maar de testamentvervalsing maakt haar wel verdacht.