Truus over haar romantische man Louis van Gaal: 'We slapen altijd lepeltje-lepeltje'

Beroemd
door Désirée du Roywoensdag, 09 november 2022 om 10:27
anp 448444118
Louis van Gaal (71) komt in de media niet over als de meest aimabele man, maar in werkelijkheid is hij juist ontzettend aardig, vertelt zijn vrouw Truus aan Nouveau.
"Er wordt altijd gedacht dat ik de gezellige en toegankelijke van het stel ben en Louis de narrige, stugge man. Maar in werkelijkheid is Louis veel liever. Ik kan op een gegeven moment echt klaar zijn met iemand. Louis vindt dat zwart-wit: hij geeft iedereen altijd een tweede kans. Hij is ook heel goedgelovig, zelfs een beetje naïef."
Louis van Gaal verwent zijn vrouw ook graag. "Hij wil altijd alles vieren. We zijn in 1995 op 22 december gaan samenwonen. Ik vergeet dat nog weleens, hij niet. Voor hem is die datum een soort trouwdag. Dan zegt-ie 's ochtends: heb je al onder je kussen gekeken? Ligt er weer een cadeautje. Sowieso verwent hij me graag."
Door de behandeling van zijn prostaatkanker is het libido van Louis niet wat het geweest is, maar daar heeft Truus geen moeite mee. "We zijn achtenzestig en eenenzeventig, slapen nog lepeltje-lepeltje en hebben nu al een fantastisch leven gehad. Misschien komt het ooit terug, maar als dat niet zo is vind k het ook goed. Het is er een met een gebruiksaanwijzing, maar ik wil hem nog niet missen."