Tweede beschuldiging aan adres Kevin Spacey

Beroemd
door anp
woensdag, 01 november 2017 om 10:38
tweede beschuldiging aan adres kevin spacey1509529205
Kevin Spacey heeft mogelijk nog veel meer mensen seksueel belaagd. Tussen 2004 en 2015, toen de acteur actief was als artistiek directeur van het Old Vic Theatre in Londen, zou hij stelselmatig jonge mannelijke acteurs hebben lastiggevallen. Dat beweert de Mexicaanse acteur Roberto Cavazos, die naar eigen zeggen zelf een van de slachtoffers was.
Cavazos zegt in berichten op sociale media dat Spacey altijd op zoek was naar mannen onder de 30 jaar. Volgens de Mexicaan was hij lang niet het enige slachtoffer. Hij hoopt dat in de komende weken meer mensen 'de moed zullen vinden' om hun verhaal naar buiten te brengen.
"Het zal mij niets verbazen als het er net zo veel zijn als bij Weinstein", schrijft Cavazos refererend naar de seksrel rond producent Harvey Weinstein. In de afgelopen weken beschuldigden tientallen vrouwen hem van seksuele intimidatie. "Er zijn er veel meer met een Kevin Spacey-verhaal", aldus de Mexicaan.
Spacey kwam vorige week in opspraak toen acteur Anthony Rapp hem beschuldigde van het maken van seksuele avances in 1986, toen hij 14 was en Spacey 26. De Hollywood-ster verklaarde dat hij het incident niet meer kon herinneren maar bood wel zijn excuses aan. Spacey pakte het moment direct aan om uit de kast te komen.
Dinsdag werd bekend dat Netflix de productie van seizoen 6 van hitserie House of Cards, waarin Spacey de manipulatieve politicus Frank Underwood speelt, heeft opgeschort. De zender en producent MRC willen de affaire rond hun hoofdrolspeler evalueren.