'Waylon gaat naar Eurovisiesongfestival'

Beroemd
door anpdonderdag, 09 november 2017 om 10:31
waylon gaat naar eurovisiesongfestival1510219927
Waylon vertegenwoordigt Nederland volgend jaar opnieuw op het Eurovisiesongfestival. Dat blijkt overduidelijk uit de video die AVROTROS donderdag onder de noemer Guess Who...verspreidde op YouTube. Alle aanwijzingen in de video wijzen erop dat Waylon volgend jaar naar Lissabon wordt gestuurd.
De beelden suggereren dat de video is gemaakt door Waylon zelf. Zijn tatoeages zijn duidelijk in beeld en ook zijn hond Chevy is te zien in de video. De hint naar The Voice of Holland in de video wijst eveneens naar Waylon, die jurylid is in de talentenjacht. In een van de ruimtes in huis staan gitaren opgesteld. Ook het appje dat hij krijgt van Dolly Parton, die hem vraagt naar Nashville te komen, is een niet mis te verstane hint.
In een van de ruimtes in het huis staan gitaren opgesteld en ook is de hoed te zien die Waylon droeg in 2014 in Kopenhagen, waar hij met Ilse DeLange als tweede eindigde met het lied Calm After The Storm. Het gelegenheidsduo The Common Linnets zag de winst gaan naar Conchita Wurst uit Oostenrijk met het liedje Rise Like A Phoenix.
AVROTROS is niet bereikbaar. Het management van Waylon verwijst voor de woordvoering naar de omroep.
Het Eurovisiesongfestival telt volgend jaar 42 deelnemers. Vorig jaar deed namens Nederland OG3NE mee. De 63e editie van het Songfestival vindt plaats in Lissabon. Portugal won vorig jaar met Salvador Sobral voor het eerst in 53 deelnames. Het Songfestival is op 12 mei, de halve finales zijn op 8 en 10 mei.