Yvon Jaspers eet nooit alleen

Beroemd
door anp
zaterdag, 07 oktober 2017 om 11:04
yvon jaspers eet nooit alleen1507367766
Bij Yvon Jaspers draait het vaak om eten. De presentatrice brengt komende week een kookboek met Scandinavische recepten uit, waarin haar man Pieter en kinderen Keesje (12) en Tijl (10) figureren. Jaspers verklaart in het AD waarom haar gezinsleven in De keukentafel van het Noorden centraal staat.
"Er zijn heel veel dingen in je leven die je niet, of deels onder controle hebt: het slagen van je liefde, je gezondheid, succes op je werk. Maar je gelukkig voelen zit vaak in kleinere zaken die je wel kunt beïnvloeden. Bij mij hebben die bijna altijd iets te maken met eten of geuren of eetmomenten. Met mijn familie en vrienden. Om dat samenzijn is het te doen, ik eet nooit alleen."
Het is een bewuste keuze van Yvon om met haar gezin een kookboek te maken. "Tot nu toe heb ik mijn kinderen bewust buiten de publiciteit gehouden. Maar in dit boek horen ze echt thuis. Het buitenleven, samen koken, ze vinden het prachtig. Bovendien zijn ze nu op een leeftijd dat ze zelf kunnen beslissen of ze het leuk vinden om mee te doen. eerder waren ze te jong. Vroeger dachten ze dat ik knecht was op een boerderij, ze hadden geen idee. Dat heb ik lang zo gelaten", aldus de Boer Zoekt Vrouw-presentatrice.