Trump tegen woordvoerder: ‘ik heb géén kleine penis als een paddenstoel’

Na vijf jaar boeken over Donald Trump zou je denken dat er niets meer is om je over te verbazen, schrijft Vanity Fair.  "We weten dat hij gek is . We weten dat hij corrupt is . We weten dat hij vindt dat Hitler niet beoordeeld zou moeten worden op die ene genocide, en dat topgeneraals bang waren dat hij misschien een per ongeluk een kernoorlog zou beginnen. We weten dus alles. Toch?"

Nee. Via het boek dat is geschreven door de voormalige perssecretaris van het Witte Huis, Stephanie Grisham, die eerder de stafchef was van Melania Trump, komen er nog wat verhalen aan uit de eerste hand. Stephanie zat 4 jaar op de eerste rij en nam pas afstand van Trump toen die op 6 januari een staatsgreep probeerde te plegen. 

Ze schrijft bijvoorbeeld, dat Trump een enorme driftbui kreeg, toen zijn ex-minnares Stormy Daniels zijn penis beschreef. Volgens Daniels is die klein, "kleiner dan gemiddeld", maar "niet bizar klein". En: "Hij weet zelf dat hij een ongewone penis heeft. Zijn penis heeft een enorme paddenstoelkop. Hij ziet er uit als een paddenstoel. Het was misschien de minst indrukwekkende seks die ik ooit heb gehad, maar hij deelde die mening niet.” 

Dat leidde tot de driftbui. Trump belde Stefanie Grisham (de schrijfster van het boek) vanuit Air Force One om haar te verzekeren dat hij geen kleine penis met de vorm van een paddenstoel had.

Er staan ook politieke onthullingen in het boek. Bijvoorbeeld dat Trump aan Putin had beloofd strenge taal te spreken zolang er camera's draaiden, maar dat ze zaken konden doen als die weg waren.

Volgende week verschijnt het boek. Met daarin ook meer of de relatie tussen Trump en zijn vrouw Melania. Wordt vervolgd.

Bron(nen):   Vanity Fair