iSteve: Steve Jobs werkt mee aan memoires

Na meerdere ongeautoriseerde biografieën is er nu eindelijk een biografie in aantocht die Apple CEO Steve Jobs' goedkeuring kan wegdragen. Ditmaal heeft hij er zelf volledige medewerking aan verleend. Het is ook niet de minste der biografen die het succesverhaal van de Apple-voorman op papier zet. Walter Isaacson, voormalig topman bij CNN en Time Magazine en nu voorzitter van het Aspen Institute, schreef eerder bestsellers over Benjamin Franklin en Albert Einstein. "iSteve: The Book of Jobs" wordt begin 2012 verwacht. Voor het boek, waar hij sinds 2009 aan werkt, heeft Isaacson Jobs zelf, zijn familie en vrienden, collega's bij Apple en concurrenten geïnterviewd. Uitgeverij Unieboek / Het Spectrum maakte vandaag bekend de Nederlandse versie van het boek in het voorjaar 2012 uit te brengen.

Jobs, 56 jaar, heeft verschillende gezondheidsproblemen gehad, waaronder alvleesklierkanker en een levertransplantatie. Kort na de presentatie van de iPad2 afgelopen voorjaar verdween hij opnieuw uit de openbaarheid. Sommige bronnen zeggen dat hij niet voor niets aan zijn memoires werkt.

The Huffington Post vraagt zich af hoe de cover van dat boek eruit zal gaan zien en laat zijn lezers ontwerpen inzenden.

   

 

Kijk voor meer inzendingen op de site van de Huffington Post.

Bron(nen):   Huffington Post  New York Times