Giel Beelen: ‘Ik ben op de radio geweest zonder dat ik wist dat ik erop was’

Giel Beelen heeft het gehaald. Hij heeft 198 uur radio gemaakt. Dat is een nieuw wereldrecord. De radio-dj stopte om 12 uur vanmiddag. Het oude record was in handen van de Vlaming Lennert Creël en stond op 190 uur. Het moeilijkste moment was maandagavond. Giel: 'Hallucineren wil ik het niet noemen, maar ik wist niet meer dat wat ik deed ook werd uitgezonden. Ik ben op de radio geweest zonder dat ik wist dat ik erop was.' Ook de dokters die hem begeleidden zagen dat het niet helemaal goed ging. Ze noemden het een verminderd bewustzijn. 'De realiteit ging voor een klein deel aan hem voorbij. Een soort bewustzijnsdaling, zeg maar.' De dj was aan het eind van zijn marathonuitzending emotioneel. 'Ik wil iedereen bedanken voor de mooie programma's, om al die passie te zien. Ik bevind me in een euforische staat van ontbinding'. Hij zei tot slot nog 'een nieuwe fase in te gaan'.

Bron(nen):   AD      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vestzak

  “Beelen mocht elke dag een paar powernaps van een kwartier doen en om de dag zo’n 2 tot 3 uur slapen.”

  In mijn groentijd sliep ik soms minder dan dat. 4 Weken achter elkaar. Nu werk ik niet zelden 50, soms 60 uur in de week.

  Krijg ik nu ook iets?

  • KOKUSMAKREEL

   Een lidmaatschap bij je dispuut/jaarclub heb je gekregen.
   60 uur per week werken doe je jezelf aan…
   Heeft Giel dit voor een goed doel gedaan? Als niet dan is dat best jammer/zonde.
   Verder is het toch een prestatie. Mijn Record is 2 nachtjes door’; daarna wist ik niet meer wie ik was.. Maar dat kan wellicht ook door de ‘perf’ komen. Gelukkig was dat lang geleden.
   Nu lekker vroeg naar bed, teruste!

   (in antwoord op Vestzak)
   • Vestzak

    Exact!
    Dat is nu net mijn hele punt: dit is niet bijzonder.
    Waarom komt het dan zo uitgebreid in het nieuws?

    (in antwoord op KOKUSMAKREEL)
 2. AT

  Nou, wat moet Gieltje het zwaar gehad hebben zeg! Ik denk dat we met dit soort acties en de aandacht ervoor wel het dieptepunt van onzinnigheid in onze samenleving bereikt hebben.

Reacties niet toegestaan