Thuiszorgbestuurster kijgt 170.000 euro voor zeven weken werk

Oud-bestuurder van Zuidzorg Hanneke Houtzagers heeft voor 7 weken werken bij de thuiszorginstelling in Veldhoven, 170.000 euro ontvangen, meldt het Eindhovens Dagblad Dat blijkt volgens de krant uit het jaarverslag van Zuidzorg. Houtzagers begon op 1 september 2012 bij de thuiszorginstelling. Op 22 oktober legde ze haar werkzaamheden neer, 'omdat er een verschil van mening was ontstaan over de invulling van haar functie'. Het totaalbedrag bestaat voor 18.000 euro aan salaris tijdens de gewerkte weken, de rest is voor de ontslagvergoeding en het salaris tot 1 juli 2013.

Bron(nen):   Eindhovens Dagblad      

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Niegol

  Dus… deze dame heeft voor 18K gewerkt, en voor 152(!!!)K gegraaid. Das dus een factor 8 bijna. Hoe kan dit?

  Bovendien blijkt dat ze niet goed gefunctioneerd heeft, zie het “verschil van mening over de invulling van haar functie” (maw, ze bakte er geen R**t van), dat maakt het nog extra belachelijk.

  En waar komt dat geld vandaan? toch niet vanuit de ziektekosten verzekering van u en mij hoop ik!?

  • Har Davids

   Natuurlijk komt dat geld van u en mij. U denkt toch niet dat de graaiers onder ons ook maar iets zullen bijdragen als het niet direct, met rentes en bonussen, terug vloeit?

   (in antwoord op Niegol)
   • Paulraw

    Uit Zorgvisie:

    ”Een woordvoerder van de organisatie zegt tegen Skipr dat zij de vergoeding onder andere krijgt vanwege gederfd inkomen. ‘Ze heeft een vaste baan opgezegd om bij ons te komen werken.’”

    Dat geldt toch voor iedereen die van baan wisselt.Een gewone verzorgende die een baan opzegt laat ook een vaste baan achter.Die krijgt geen compensatie.

    (in antwoord op Har Davids)
    • JOHNN

     Grof gezegd een K*Tsmoes. Maar er is toch iemand geweest die daar bij sollicitatie zijn/haar fiat aan gaf. Naming and shaming please!

     (in antwoord op Paulraw)
 2. Loobs

  Niet te geloven, dit. Ik word er toch zo kwaad van, dat dit mogelijk wordt gemaakt. Paria maken van dat mens, dat is het enige wat erop zit. Wat dat betreft is het Eindhovens Dagblad goed bezig! Chapeau.

 3. AAFJE

  Ik doe toch iets verkeerd. Ik werk hard (prima, want leuke baan) maar dit bedrag haal ik niet op jaarbasis. Oh, ik weet waarom: ik ontbreek dat soort mentaliteit.

  • JOHNN

   Die “bestuurders” leren het nooit. Oostindisch doof voor de terechte kritiek.

   (in antwoord op AAFJE)
  • Niegol

   Wees trots op jezelf dat je dat kunt zeggen.

   (in antwoord op AAFJE)
 4. yvonne

  Straks de politiek in?

 5. catchit64

  Hier lopen we met z’n allen over te klagen en er gebeurt… niks, helemaal niks.
  Triest.

 6. Paulraw

  Schippers houdt haar mond.
  Die wil straks ook zo’n baan.

 7. Paulraw

  Jaarinkomen Rutte incl vakantiegeld etc,144000 euro….en dat voor en tig-urige werkweek.

 8. Kees Cornelder

  Mensen, snap dat nou toch eens: deze perzoon behoort tot het ErgVeelVerdiensegment, dus dat van het PvdA-biefstuksocialisme: zorgen dat jijzelf het op je bord krijgt maar wel voorkomen dat anderen dat ook krijgen. Heel overzichtelijk hoor. Wel even de naam van die persoon onthouden trouwens: zien wij vast wel terug op het Binnenhof, ooit

Reacties niet toegestaan