Parkeren voor een tientje in Amsterdam: het kan

In de Amsterdamse parkeergarages is het normaal om 6 euro te betalen voor een uur. Dus reken maar uit wat een dagje winkelen kost. Maar nu komt er een prijzenslag  Parking Centrum Oosterdok wil het parkeren betaalbaar maken.  Daar gaat een hele dag parkeren 10 euro kosten.  De eerste vijf uren kosten 4,50 euro per uur, maar blijft de bezoeker langer dan deze vijf uur hoeft hij maar 10 euro te betalen voor de hele dag. De garage gaat de komende tijd gratis bonnen weggeven om te zorgen dat potentiële klanten de garage gaan uitproberen. De middenstand zal ook blij zijn met de actie. Omdat het lage tarief na 5 uur ingaat worden winkelende klanten gestimuleerd om geen haast te maken met hun bezoek. De garage ligt pal tegen de binnenstad bij de nieuwe bibliotheek en is met 1350 plaatsen de grootste van de stad    

4 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Krishna Ramrattansing

    Dus als je 4 uur en 5 minuten parkeert ben je 23,50 kwijt? En als je meer dan vijf uur parkeert ben je in totaal een tientje kwijt?

  2. catchit64

    Tja, als je er echt moet zijn dan ben je veroordeeld tot belachelijke tarieven. Wegblijven uit dat verschrikkelijke dorp zou ik zeggen.

  3. Herman

    Parkeren moet altijd gratis zijn anders zullen ze mij en mijn centjes nooit te zien krijgen.

Reacties niet toegestaan