4 tekenen dat je moet veranderen van baan

Ontslag nemen en aan een nieuwe baan beginnen valt niet mee. En dus blijven velen hangen in een baan die eigenlijk niet goed (meer) is. Robert O'keane, een befaamde headhunter, beschrijft in een blog de 4 tekenen die je alert moeten maken dat het tijd is om te vertrekken 1. Je heb het gevoel dat je niets meer te winnen hebt Je rol in de organisatie is onduidelijk. Je leidinggevenden weten niet precies wat ze willen of de leiding is het niet eens over de koers. Je hebt daardoor onduidelijke doelen en je hebt ook niet het gevoel dat je doelen kunt bereiken. 2.Je bent je belangstelling kwijt. "Werk moet vaak leuk zijn," schrijft O'keane. ''Je moet er meestal zin in hebben en plezier hebben in wat je doet." Als dat gevoel verdwenen is wordt het tijd voor iets anders. 3. Je bent een twijfelaar geworden. Als je bij alles wat je zegt en doet twijfelt of het wel goed is en vooral: of het wel goed valt, dan doe je het verkeerde werk, of werk je in de verkeerde organisatie. 4.Je hebt (meestal) geen zin om naar je werk te gaan  

Bron(nen):   Business Insider      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. marianne martens

    Heeft u weleens op maandagochtend op een treinperron gestaan om naar uw werk te gaan. Heeft u wel eens naar de gezichten gekeken naar de 100- derden staande mensen.Mondhoeken naar beneden en een gesloten blik met tas in de hand.( punt 4 ) Als deze criteria zouden gelden dan zou iets minder dan 100% moeten verkassen van baan.

  2. Hector

    How in the Hell could a man enjoy being awakened at 06:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?

    A real man doesn’t tollerate another man above him.

Reacties niet toegestaan