Wat is de beste sport-BH?

De beste sport-BH hangt af van je persoonlijke voorkeur, budget en activiteit. Er zijn veel verschillende merken, modellen en maten om uit te kiezen. Sommige factoren waar je op moet letten zijn de goede ondersteuning, comfort, bewegingsvrijheid, vochtregulatie en stijl. Hier zijn enkele voorbeelden van sport-BH’s die goed beoordeeld worden door experts en gebruikers:

  • Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra: Deze sport-BH is geschikt voor hardlopen en andere high-impact sporten. Hij heeft een aparte cup voor beide borsten die ze van elkaar scheidt en ze stevig tegen je lichaam aan drukt. Hij heeft ook een dikke band aan de onderkant om je borsten te omarmen en een verstelbare schouderbandje voor extra ondersteuning. Hij is gemaakt van zachte, elastische materiaal dat comfortabel is en veel bewegingsvrijheid biedt. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren12.
  • Pure Lime Compressie Sport Bh: Deze sport-BH is een goede pasvorm voor elke cupmaat. Hij heeft naadloze cups die huidirritaties voorkomen en zorgen voor een mooi wegvalen onder je kleding. Hij heeft ook een sneldrogende materiaal dat geen zweet veroorzaakt tijdens het sporten. Hij heeft extra haaksluiting voor nog meer ondersteuning en verstelbare schouderbandjes1.
  • Shock Absorber Active Shaped Support Bh: Deze sport-BH is bedoeld voor verschillende soorten sporten zoals hardlopen, springen, fietsen of zwemmen. Hij heeft een extra ondersteuningsstuk aan de achterkant die je borsten beschermt tegen de zogenaamde ‘acht bewegingen’ die je maakt tijdens het sporten. Hij heeft ook een verstelbare schouderbandje en een verstelbare schouderbandje2.
  • PureLime Padded Athletic Bh: Deze sport-BH is geschikt voor yoga, pilates of andere minder intensieve workouts. Hij heeft een zachte, elastische materiaal die extra comfort biedt en veel bewegingsvrijheid geeft. Hij heeft ook padding aan de onderkant om je borsten te omarmen en te beschermen tegen schokken2.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele sport-BH’s die er zijn op de markt. Je kunt meer informatie vinden over deze of andere sport-BH’s op de volgende websites: