Luguber filmpje: doet de mens echt zoveel kwaad?

Onderstaand filmpje is pijnlijk, confronterend en zeker de moeite van het bekijken waard. Gelukkig is de werkelijkheid iets minder zwartgallig, toch?

Bron(nen):   Froot      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Onze Jeanette heeft het niet zo op de mensheid.

 2. marianne martens

  Steve Cutts heeft een korte en bondige getekende samenvatting getekend. Knap en scherp gedaan. In deze film wordt in extenso de mens verbeeld zoals wij met zijn allen zijn. Het eindoordeel is terecht. Jeanette veel meer van dit soort boodschappen op uw website, ook in kranten,weekbladen, tv, computers, phoontjes en sociale media.

 3. DisquJohn

  Filmpje is gemaakt op met een computer, die over een jaar ook op die bult ligt.

 4. Grietver

  We hebben voor onszelf zo’n comfortabel leven geschapen, dat we zo ver van de natuur staan, dat er mensen zijn die denken dat ze het wel kunnen redden in de natuur. Met honger, kindersterfte, stammenstrijd en een zekere vroege dood.

  • Marianne martens

   Begrijp niets van uw commentaar.Begrijp ik het nu goed dat u alle mensen die een betere wereld nastreven voor mens, dier en natuur absurd vindt?

   (in antwoord op Grietver)
   • Grietver

    Mensen die iets verafschuwen wat ze tegelijk heel hard nodig hebben, dat vind ik absurd.

    (in antwoord op Marianne martens)
    • marianne martens

     de voorbeelden in het filmpje zijn bijna allemaal zaken die we als mens kunnen missen of in in ieder geval op een andere realistische en meer humane manier kunnen behandelen. Edoch, vanuit globaal individualistisch perpectief, heeft u helemaal gelijk.

     (in antwoord op Grietver)

Reacties niet toegestaan