Brett Kavanaugh (die van het bier) gedroeg zich als student schandelijk tegen vrouwen. Nieuwe bewijzen

Geen categorie
door Gerard Driehuiszondag, 15 september 2019 om 21:01
hh 83150676 1
Volgens enkele getuigen misdroeg Brett Kavanaugh zich als student bij herhaling tegen vrouwelijke studenten. Hij liet als manier van seksuele intimidatie zijn broek zakken en zorgde er vervolgens voor dat de studente die hij belaagde zijn penis aanraakte, met de hand of door hem in haar gezicht te slingeren.
Dat schrijft de New York Times, die zich heeft verdiept in de jonge jaren van Kavanaugh. Kavanaugh werd een jaar geleden door Trump benoemd tot lid van het hooggerechtshof. Er waren toen al ernstige aanwijzingen voor seksuele en andere misdragingen. Hij zou regelmatig stomdronken zijn geweest en bij een gelegenheid een serieuze poging hebben gedaan medestudente Christine Ford — nu professor Ford — te verkrachten.
Kavanaugh gaf toe dat hij toen en nu veel bier dronk — 'I like beer' -, maar ontkende stellig zich misdragen te hebben.
Twee journalisten claimen dat dat gelogen is. En omdat hij dat onder ede deed, zou dat een misdrijf zijn. De twee auteurs, Robin Pogrebin en Kate Kelly, schrrijven dat een van Kavanaughs klasgenoten in Yale vorig jaar de Senaat en de FBI op de hoogte bracht dat hij Kavanaugh tijdens een eerstejaarsfeest zijn broek had zien uitdoen, waarna ’vrienden zijn penis in de hand van een vrouw duwden.” Er zouden meerdere getuigen zijn die bereid zijn dat te bevestigen, maar de FBI weigerde vorig jaar deze getuigen te horen.
De Democraten vragen om nieuw onderzoek en de mogelijke afzetting van Kavanagh als rechter
Bron(nen): New York Times