Homo’s hebben juist gezondere en stabielere kinderen

Een argument tegen het homohuwelijk is dat kinderen niet thuis horen in een gezin met twee mannen of twee vrouwen. Zou niet goed voor hen zijn. De massale Franse demonstraties tegen het homohuwelijk keerden zich met name daar tegen: kinderen kunnen niet goed en gezond opgroeien in een niet-traditioneel gezin. Een Australisch onderzoek suggereert precies het tegenovergestelde. Kinderen tussen de 5 en 17 die wonen in een homo-gezin hebben een 'significant betere gezondheid' dan gemiddelde kinderen. Ook is er in homogezinnen een grotere cohesie, volgens dat onderzoek. Onderzoekers van de Universiteit van Melbourne onderzochten gezondheid en welbevinden van honderden kinderen uit homo-gezinnen en vergelijk de uitkomst met de gezondheid en stabiliteit van kinderen in hetero-gezinnen. De onderzoekers denken dat in homogezinnen meer openheid is, ook voor nare dingen als pesten op school en dat dat kinderen stabieler en gezonder houdt

Bron(nen):   Daily Mail      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Pietje_Precies

  hebben ze daar ook een Deedrick Staple?

 2. Loobs

  Hoera! Heeft Erdogan het al gelezen? (Of kan die niet lezen…)

  • Spiegelbeeld

   Heeft de Paus het al gelezen?

   (in antwoord op Loobs)
   • Loobs

    Het was Erdogan, niet de Paus, die Rutte aan de tand voelde over een Turks jongetje dat opgroeide bij een Lesbisch stel.

    (in antwoord op Spiegelbeeld)
 3. Cornelis Berend

  Homo-stellen kunnen geen ‘ongelukjes’ hebben en kunnen in een opwelling van lust risicoloos het verstand verliezen. Het zou me niet verbazen als dat de sleutel is.

Reacties niet toegestaan