Plassen in de zee is oké

De meesten van ons plassen in zee. Wel eerst een beetje uit de buurt van andere zwemmers, al was het maar voor de kleur, maar dan laten we ons gaan. Er zijn er ook die dat smerig en onbeschaafd vinden. Plassen doe je immers op een WC en de zee is geen WC. Biochemicus Stuart Jones geeft de mensen gelijk die het laten lopen. Allereerst is urine een tamelijk onschuldige scheikundige verbinding waar het leven in zee niet veel last van heeft. Maar, belangrijker, het leven in zee zal er nooit iets van merken, omdat er heel veel zee is en te weinig urine, zelfs bij een druk strand, om meetbaar te blijven. In heel korte tijd is jouw plas onmerkbaar op gegaan in het water.. Jones: "Het is geen punt: plas rustig in de zee."

Bron(nen):   Jezebel      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Genuine_Defector

 2. Cornelis Berend

  Als het goed heb wonen er ook nogal wat andere beestjes in zee, die er naar hartelust in plassen, schijten, en zelfs voortplanten. En dat laatste zelfs op afstand.

  Onderzoek op kosten van de gemeenschap?

 3. martindg

  De zee is zooo enorm groot dat het best kan. Het schijnt zelfs zo te zijn dat plas niet erg vies is.

 4. Peter Rokers

  Ik weet niet wat sommige mensen in hun vijvertje hebben. Ja, van die koi dingen. Die schijnen niet bepaald erg fris te zijn.
  Regelmatig laat de buurman zijn vijverwater in het putje leeglopen.
  De stank is niet te harden.

  Maar dat even ter zijde.

 5. AT

  Komkommernieuws 101.

 6. rx

  Ik heb nog nooit iemand in zee zien plassen, maar wel een keer een meisje van een jaar of 14 geholpen met plassen op het strand. Ze was door familie rond haar middel begraven in het zand, haar hoofd, armen en benen waren vrij. Ik hoorde haar toen ik langsliep roepen dat ze naar de wc moest en niet uit het zand kon komen naar mensen wat verder weg. Toen ik dichterbij kwam vroeg ze aan mij of ik haar kon helpen om onderuit het zand te komen. Toen dit niet lukte en ze zei dat ze het niet meer ophield bedacht ik iets anders waardoor zij zou kunnen plassen én ik haar blote kut te zien zou krijgen. Ik vroeg haar of ze het erg zou vinden hier te plassen. Ze zei geen probleem, waarom? Ik ging naast haar zitten, duwde haar benen uit elkaar, trok haar broekje opzij en zei ‘plas maar’. Eerst keek ze mij verrast aan omdat ik zonder vragen haar kut ontbloot had en die nu volledig kon zien, maar ze voelde vrij snel dat ze het niet meer hield. ze ontspande zich en de plas kwam in een aardige straal uit haar kut.
  Na ong. 10 sec. werd de straal minder en duwde ik haar lipjes een beetje uit elkaar.
  Toen ze klaar was liet ik haar kutje weer langzaam los waardoor ik die nu beter kon bekijken. Ze had mooigevormde, getinte binnenste lipjes en een goed zichtbare clit. Ook had ze al een beetje schaarhaar. Haar kut stond nog duidelijk open van het plassen van net.
  Nu ze niet meer nodig hoefde kon ze meer kracht zetten en langzaam uit het zand komen. Terwijl ze dat deed voelde ik met mijn vingers nog één keer aan haar kut en spreidde ik haar lipjes zo ver mogelijk. Vervolgens stond ze op en duwde haar bikinibroekje even naar beneden en weer omhoog, zodat ik haar kutje nog één keer te zien kreeg, nu van de voorkant. Ze groette mij en liep verder.

Reacties niet toegestaan