Baby zit een half uur opgesloten in een auto op de heetste dag van het jaar

Een vier maanden oude baby is vrijdag achtergelaten in een auto in het Groningse Sappemeer. De moeder (35) was boodschappen gaan doen. De baby zat een half uur in de volle zon voordat het werd bevrijd, maar maakt het nu goed. Dat meldde de politie zaterdag.
Omstanders zagen het kindje zonder ouders in de auto. Ze wisten een van de ruiten naar beneden te krijgen. Ondertussen waarschuwden ze de politie. Die haalde de baby naar buiten. De moeder gaf toe dat ze fout zat. De politie heeft Jeugdzorg op de hoogte gebracht.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. RHK

    Onbegrijpelijk en schokkend dat het toch is gebeurd terwijl er al zo vaak voor is gewaarschuwd om geen dieren en mensen in de auto achter te laten. Terecht dat jeugdzorg is ingelicht, een moeder die zo iets stoms doet kun je gewoon niet vertrouwen met een baby… laat ze maar eens de thuissituatie doorlichten om zeker te zijn dat dit een eenmalig incident blijft.

    Goede actie van de omstanders : hulde !

  2. martindg

    Alweer. Dit kan echt niet!!!! De ouders/verzorgers zouden zich flink diep moeten schamen. Opsluiten die mensen!!!! Met de verwarming aan om te voelen hoe het is wat ze doen.

Reacties niet toegestaan