Je kunt nu je borsten groter laten maken voor de vakantie, zonder operatie

Je hebt meisjes en vrouwen - een heleboel zelfs - die er heel wat voor over hebben om op het strand met een meer indrukwekkende bikini rond te stappen. Voor hen is er goed nieuws: dat kan nu. De plastisch chirurg Norman Rowe heeft een procedé ontwikkeld waarmee hij borsten met chemicaliën 'oppompt'. Het spul dat hij inspuit breekt zichzelf langzaam af, dus als de vakantie voorbij is word je weer langzaam aan jezelf. Hij had de methode bedacht om vrouwen die een implantaat overwegen de kans te geven te ervaren waaraan ze beginnen. Maar spontaan heeft zich de markt voor 'holiday-breasts' ontwikkeld. Amanda Sanders vertelt aan de Huffington Post dat ze het nu twee keer heeft gedaan voor een speciale gelegenheid en ze vindt het fantastisch."Het kost je een half uur, het doet geen pijn en je ziet er fantastisch uit."

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Hmmm, “chemicaliën”
  Weet 3huis soms ook nog de welke?

 2. Paulraw

  En over een aantal jaar weer hoge zorgkosten omdat het kankerverwekkend bleek te zijn…

  De vrouw uit het filmpje heeft haar gezicht ook al laten aantasten door botox of chirurgie,het is allemaal zo zichtbaar en je huid wordt er lelijk van.

 3. RHK

  Hoe vaak je ook zegt dat je geen lichaamsvreemde stoffen in je lichaam moet plaatsen om cosmetische redenen, ze doen het toch en komen jaren later tot de ontdekking dat het allemaal erg dom was. Zucht… waarom is men nooit tevreden met wat moeder natuur je heeft gegeven?

 4. Pietje_Precies

  3 huis borstenman? Aan het eind van de video komt de ratio. Je spuit wel een pak melk ineens in je tieten….lekker idee

 5. Burgermans

  Wat ook goed werkt is in het ventieltje knijpen en dan heel hard blazen.

 6. Jemoeder

  Dikke tieten hebben zodat mannen er vooral niet naar mogen kijken. Waar doen ze het ook alweer voor?

Reacties niet toegestaan