Met Flakka ga je naakt neuken met een boom en zie je beestjes

De Amerikaanse politie heeft steeds meer te stellen met Flakka, een synthetische drug, die oprukt. En hij is effectief: je wordt van Flakka compleet gestoord. In New York probeerde een jongen naakt met een boom te neuken. Op camerabeelden van twee politieagenten in Illinois is te zien hoe een naakte man zijn eigen huis aan het slopen is. De man gooit meubels omver, sloopt muren, schreeuwt als een bezetene en negeert alle pogingen van de politie om hem tot bedaren te brengen. Flakka grijpt diep in in de hersenen. Je hebt geen vat meer op wat je denkt. Veel gebruikers denken dat ze worden achtervolgd. Het is slechts een van de vele nieuwe synthetische drugs die zijn verschenen, al is het wel een heel radicale. In dit staatje is te zien hoe synthetische drugs oprukken in Europa. Op de spoedeisende hulp in de VS kennen ze de gevaren van de drug maar al te goed. Zo beukte een man, die Flakka had gebruikt, de deur van een politiekantoor in. Een ander viel een bejaarde vrouw aan en eentje stond naakt met een wapen op een dak te schreeuwen. Bij flakka-gebruikers stijgt de lichaamstemperatuur en de hartslag. Je kunt eraan sterven. ‘Op een schaal van 1 tot 10 is Flakka 12′, zegt een agent. Flakka kun je roken, slikken, spuiten of snuiven. Het is extreem verslavend.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  “je wordt van vlakke voldoen gestoord. ”
  En van wat ga je rare zinnen schrijven?

  • Floris Vrijdag

   en dat vraag jij! teveel flakka op?

   (in antwoord op Blargh)
   • Delores Black

    .❝my neighbor’s mother is making $98 HOURLY on the lap-top❞….A few days ago new McLaren F1 subsequent after earning 18,512$,,,this was my previous month’s paycheck ,and-a little over, $17k Last month ..3-5 h/r of work a day ..with extra open doors & weekly paychecks.. it’s realy the easiest work I have ever Do.. I Joined This 7 months ago and now making over $87, p/h..Learn More right Here….
    3aat……
    ➤➤
    ➤➤➤ http://GlobalWorldEmploymentVacanciesReportFull/GetPaid/$97hourly… ❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦❦

    (in antwoord op Floris Vrijdag)
 2. Jos

  Waarom zou je in godsnaam… laat maar.

Reacties niet toegestaan