ECONOMIE
SPORT▼
SAMENLEVING▼
MEDIA▼
WETENSCHAP▼
CULTUUR▼

Bestaat voedsel met 'negatieve calorieën' echt?

Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door Admin
vrijdag, 06 mei 2016 om 21:03
celery weight loss
Er zijn dieetgoeroes die spreken over voeding met 'negatieve calorieën', waarbij je meer calorieën verbrandt terwijl je eet dan dat je calorieën opneemt. Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het meestal niet waar. Of toch?
Vorig artikel

Sadiq Khan nieuwe burgemeester van Londen

Volgend artikel

8 horrorverhalen over scheiden

POPULAIR NIEUWS

anp 530758418

Wat is het verschil tussen een mobiele airco en een aircooler, en wat is de slimste keuze?

anp 40422670

Tinnitus gelinkt aan nog een serieuze gezondheidskwaal

anp 529683468

Frankrijk in shock door omvangrijk misbruikschandaal op katholieke eliteschool: “Het was absolute terreur”

230593312 m

Dit is wat je kan eten wanneer het te warm is om te koken

221554881 m

Dit is hoe je je huis koel houdt tijdens een hittegolf

anp 333666496

Tuvalu verdwijnt onder water: een derde van de bevolking wil klimaatvisum van Australië

Over onsContactAdverterenHuisregelsPrivacyRSS

wel.nl, wel, Welingelichte Kringen, media, journalistiek, dagelijks, nieuws, economie, cultuur, nationaal, internationaal, commentaren, nieuwsberichten, achtergrondverhalen, dagbladen, tijdschriften, blogs, The New York Times, Le Monde, The Guardian, The Economist, Der Spiegel, Slate, The Huffington Post

© 2025 Welingelichte Kringen - Alle rechten voorbehouden
Powered by Newsifier