ECONOMIE
SPORT
▼
SAMENLEVING
▼
MEDIA
▼
WETENSCHAP
▼
CULTUUR
▼
Bestaat voedsel met 'negatieve calorieën' echt?
Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door
Admin
vrijdag, 06 mei 2016 om 21:03
Er zijn dieetgoeroes die spreken over
voeding
met 'negatieve calorieën', waarbij je meer calorieën verbrandt terwijl je eet dan dat je calorieën opneemt. Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het meestal niet waar. Of toch?
loading
POPULAIR NIEUWS
11 levensmiddelen die (bijna) voor altijd goedblijven
Bekende neuroloog adviseert: “Wil je dementie voorkomen? Stop dan op deze leeftijd met alcohol!”
Sinaasappelsap blijkt een stuk gezonder dan wetenschappers dachten
Ben je een beetje lui? Daar kun je eigenlijk niks aan doen
Zo stel je zelf een goed noodpakket samen: “Koop vooral geen kant-en-klaar pakket”
Geïsoleerde president: hoe Trump zich steeds verder van de werkelijkheid afsluit
Meer artikelen
Loading
Vorig artikel
Sadiq Khan nieuwe burgemeester van Londen
Volgend artikel
8 horrorverhalen over scheiden