Zo vergroot je op een leuke (en bewezen) manier je vruchtbaarheid

Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door Admin
maandag, 12 oktober 2015 om 16:12
welingelichtekringen header 1
Je kunt grootmoeders middeltjes proberen als je snel zwanger wilt worden, maar er zijn leukere manieren te bedenken om zo snel mogelijk die twee streepjes te scoren op de zwangerschapstest.
1. Heel veel seks Elke dag seks vergroot de vruchtbaarheid blijkt uit een studie van de Indiana University. Seksueel actieve vrouwen hebben meer cytokines in het bloed. Deze stoffen zorgen ervoor dat het immuunsysteem sperma niet ziet als een 'aanvaller'.
2. Yoga Stress is niet goed voor je vruchtbaarheid. Yoga helpt je te ontspannen. Er zijn zelfs specifieke vruchtbaarheidsposes voor vrouwen die zwanger willen worden.
3. Een vakantie naar de zon Zonlicht, warmte en weinig regen in de maand voor een ivf-behandeling verhogen de kans op de geboorte van een levend kind, ontdekte vruchtbaarheidsexpert Frank Vandekerckhove van de Gentse Vrouwenkliniek. Maar voor iedereen die zwanger wil raken is een zonnige vakantie een goed idee.
4. Een massage Ook hierbij geldt dat je door te ontspannen sneller in verwachting raakt. Kies het liefst voor een speciale vruchtbaarheidsmassage. En of je er nu in gelooft of niet: er is toch geen beter excuus om jezelf op een lekkere massage te trakteren.

Bron(nen): Goed Gevoel