2013 wordt een jaar om onze vrijheid terug te winnen

2012 was het jaar waarin onze nationale soevereiniteit een flinke klap kreeg. Brussel eiste voor het eerst in onze geschiedenis inzage in onze nationale begroting. De begroting moest vooraf voorgelegd worden aan Brussel. En dat gebeurde ook. Op 21 april kwam er een eind aan de Catshuisonderhandelingen. Fleur Agema en ik hadden vanaf het begin duidelijk gemaakt dat de PVV Nederland niet zou kapotbezuinigen omwille van het dictaat uit Brussel. Wij hielden onze rug recht. Maar anderen hadden een ruggengraat van slagroom. Het kabinet vond een aantal partijtjes die maar al te graag met VVD en CDA een deal wilden sluiten om ons land in de uitverkoop te doen. De Kunduz-partijen gingen op de knieën voor Brussel. Het kon niet snel genoeg gaan want de Brusselse deadline moest gehaald worden. 2012 was het jaar waarin de BTW, de assurantietaks en andere belastingen werden verhoogd, terwijl het Nederlandse belastinggeld naar Zuid-Europa bleef stromen. 2012 was ook het jaar waarin de sleutel van onze schatkist aan het ESM werd gegeven. Als Brussel beweert dat er een noodsituatie heerst, kan dit Europees noodfonds zomaar tot 40 miljard euro Nederlands geld weggraaien zonder dat wij hier ook maar iets over te zeggen hebben. 2012 was het jaar waarin Mark Rutte bewees dat hij de polygamist van de politiek is. Hij werkte hij samen met de PVV en het CDA en zat op de achterbank met de SGP. In het midden van het jaar dealde hij met D66, CU en GL. En na de verkiezingen werd het razendsnel op een akkoord gegooid met de PvdA. Nivelleren en belastingen verhogen zijn nu het motto, de zorg gaat op de schop, de hypotheekrenteaftrek gaat eraan en er komt een nieuw generaal pardon. Alle verkiezingsbeloften werden gebroken en daarmee verloor de VVD alle geloofwaardigheid. 2012 was het jaar waarin het Marokkanenprobleem een nieuw triest dieptepunt bereikte. Straatoverlast, straatroven, mishandelingen, doodslag, het wordt steeds erger. Maar de elite blijft blind en de problemen ontkennen. 2013 wordt een jaar waarin het anders moet. De PVV wil dat het roer omgaat. Ons mooie land verdient beter dan de islamisering die nog steeds voortwoekert. Onze burgers verdienen beter dan te moeten werken voor Grieken, hun baan te verliezen aan Polen, beroofd te worden door Roemenen, in elkaar te worden geslagen door Marokkanen, en bestuurd te worden vanuit Brussel. Onze burgers verdienen belastingverlaging ipv belastingverhoging. En de PVV wil ze die geven, te financieren door fors te korten op de uitgaven voor ontwikkelingshulp en de jaarlijkse miljardenbijdrage van Nederland aan de EU. 2013 wordt een jaar van nationaal verzet. Een jaar om het tij te keren. De torentjes en paleizen van de Haagse plucheplakkers en de Brusselse zakkenvullers moeten schudden op hun grondvesten! 2013 wordt een jaar om onze vrijheid terug te winnen.

Bron(nen):   Een Vandaag      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Hans

  Flikker toch op met je achterlijke geraaskal. Zum kotsen dit hatelijke simplisme, deze demonstratie van stuitende domheid.

 2. Ton Albers

  hear hear…!

 3. Ton Albers

  En beste Hans, lijd je nog aan je dagelijkse kater? In plaats van te schelden, ga nou eens punt voor punt in op elk probleem dat Wilders aankaart, en kom dan met een valide tegenargument. Want de manier waarop je reageert, zegt meer over je domheid, dan over Wilders.

  • Hans

   En ja hoor, daar hebben we d’r weer een: de volgende pvv-minnaar die anderen van domheid beschuldigt waar ie zelf nog niet eens fatsoenlijk kan spellen.
   Qua verstandelijke ontwikkeling loop je iig gelijk op met je idool: omdat ik op dat misselijke mannetje van je kots, zou ik een kater hebben. Aan fantasie bij dat volkje heeft het nooit ontbroken.
   Discussiëren met een echte papegaai, op basis van argumenten, levert meer resultaat op dan de discussie aangaan met blindgangers als jullie, die nog nooit verder zijn gekomen dan jij-bakken en zwakzinnig generaliserend geleuter over Marrokkanen, Islam, Europa,de ‘linkse kerk en alles dat verder ligt dan hun neus lang is. Uitblinkers in mekaar napraten, bij gebrek aan inhoud en reflectie.
   Dat onvermogen tot reflectie van de gem. pvv’er wordt deze week o.m. fraai weerspiegeld in het aanklagen van een sukkel van de PvdA, die slim dacht te zijn door te goochelen met bonnetjes twv <€ 1000-, waar een pluche vervuilende zakkenvuller uit de pvv fractie op ongekende wijze de kluit belazerd door afwezigheid en het niets presteren op de plekken waar ie had moeten zijn, 3 dure door de burger betaalde plekken w.o. een kamerlidmaatschap welteverstaan. Ondertussen niets anders uitkramend dan leugens en ontkenning, z'n chef vuilbekkend over actuele gebeurtenissen om de aandacht af te leiden.
   Ook niet voor de eerste keer. De van haat vervulde mond vol over de ander, de vervuiling in eigen kring krampachtig negerend.
   Hoe typerend voor die club..

   Als ik pvv hoor, denk ik altijd dat iemand niet heeft doorgetrokken.

   (in antwoord op Ton Albers)
 4. Uilenspiegel

  Ik weet het niet hoor maar Wilders heeft een flinke periode gedoogd. Onder Rutte 1 werd Europa net zo goed gesteund, vaak met behulp van andere partijen, dat is waar, maar nooit een reden voor grote Geert om de stekker er uit te trekken.

  Onder Rutte 1 werd onze welvaartsstaat al net zo goed kapot bezuinigd. Wie leverde binnen 24 uur de pensioenleeftijd, het PVV breekpunt, in?
  Ach, Geertje heeft de handen weer vrij om te slaan en te schoppen. Toe maar jongen vergeet je eigen daden maar. Je hoort net zo goed bij de kliek waarop je afgeeft.

  En dan de Islam, de Roemenen, de Grieken, de Marokkanen, en dan, alles wat anders is de schuld geven van de ellende, terwijl rijk alleen maar rijker wordt.

  Jij beste Geert, breekt net zo goed als de PVDA en de VVD onze samenleving af, en dan krijg je stammen.
  Ik meen dat dit geen vooruitgang is.

Reacties niet toegestaan