Niet Het Marokkanenprobleem, maar De Marokkanenoplossing

Problemen zijn er om opgelost te worden en zo ook het Marokkanenprobleem. Als dan de hoogste vertegenwoordigende instantie van ons land, de Tweede Kamer, het Marokkanenprobleem op de agenda heeft gezet, kan het haast niet anders dan dat er licht gloort achter de Marokkaanse horizon. Na het debat spreken we niet meer over het Marokkanenprobleem, dan spreken we over de Marokkanenoplossing. Voor de oplossing van het Marokkanenprobleem moeten we zijn bij degenen die de moed genomen hebben het probleem op de agenda te zetten: de Partij Voor de Vrijheid. We mogen de PVV wel dankbaar zijn voor deze geste. Zij durft de vinger op de gevoelige plekken te leggen waar anderen stamelen in onnavolgbare multicultitaal. Lees hier verder

Bron(nen):   Trouw      

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Pietje_Precies

    oh, er is helemaal geen marrokanenprobleem als 60% van de jeugd met politie in aanraking komt. In plaats van genuanceerd hierover te praten wordt dit thema weer gebruikt om PVV af te zeiken en af te leiden van de echte problemen. Waar staat in het PVV program dat alles met een tintje het land uit moet? Zo wordt het wel gebracht in het artikel. De titel marrokanenoplossing is weer een verkapte reductio ad hitlerum, (want PVV wil End losung, alle rausch, volgens de “deskundige” ).

    Als je met zulke absurde argumenten het marrokanenprobleem wilt bagatelliseren, sta je er wel heel zwak voor. Zelf komt ie met geen enkel bruikbaar voorstel.

Reacties niet toegestaan