‘Heb jij weleens behoefte om vreemd te gaan?’

Jammer jongens. Leuk geprobeerd, maar mensen mogen lekker zelf uitzoeken met wie ze een relatie hebben, waarom, wanneer en met hoeveel tegelijk. Er is door SGP-jongeren een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie vanwege de spotjes van Second Love, een datingsite die mensen met een relatie de mogelijkheid biedt een affaire te hebben. Het verzoek de advertenties te verbieden is niet gehonoreerd. Lees hier verder

Bron(nen):   AD      

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Edwin67veen

    Dit heeft te maken met het feit dat SGP-er zo extreem geworden zijn, dat ze de bijbel niet meer kunnen lezen en er zelf van alles en nog wat bij verzinnen. Dat zie je wel vaker bij relifreaks. In de Bijbel staat dat God ons zal oordelen en dat wij dat dus niet moeten doen. Ook staat er nog iets in over het zien van een splinter bij iemand anders en dat je je eigen balk niet ziet. Nogmaals een waarschuwing dat we niet op de stoel van God moeten gaan zitten, maar dat we dat oordelen aan hem moeten overlaten. (knap he van een atheïst?).
    Dus een ieder mag doen wat die wil (binnen de afgesproken wetten van de maatschappij) en wordt hierop beoordeeld (of niet) aan het eind van zijn/haar leven.
    Zoals ik altijd al zeg: God bestaat bij de gratie van zijn schepper. Wij dus.

Reacties niet toegestaan