‘In godsnaam, je bent koning, trek een pak aan, en gedraag je!’

Omdat het hondenweer is, keek ik afgelopen weekeinde wat verveeld met een half oog naar het Nederlandse schaatsfeestje in Sotsji. Een camera zoomt in op twee overdreven juichende mannen van middelbare leeftijd die hun corpsballentijd nooit zijn ontgroeid. Aan hun zijde een lekker blond 'mokkel', zoals het hoort. Je weet zeker dat ze die avond tot in de late uurtjes zullen hossen en lallen in het Holland Heineken House. Met rode koontjes, veel en hard lachen en een paar biertjes te veel op. Willy en Mark. In hun schaduw verliest zelfs Máxima haar glans, een knappe prestatie. Lees verder in de Volkskrant

Bron(nen):   De Volkskrant      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Karel Kritisch

  Ergelijk stukje van Roelien Mekker. Onze koning doet het prima en ondersteund onze sporters op een enthousiaste wijze. Bij officiële plichtplegingen loopt hij er keurig bij. Nee ik vind het maar stakkerig gezeur van deze Roelien.

 2. De Staatsburger

  Walgelijk hoe de Azijnbode de Majesteit door het slijk haalt. Ze kunnen het zeker niet hebben dat de Koning zijn werk zo goed doet en zo populair is onder zijn volk.

 3. IwanovKapotjeplov

  Wat een door en door zure column.

 4. Pietje_Precies

  droge gleuf

Reacties niet toegestaan