‘Zet gewoon de tv uit wanneer Prem bij DWDD zit en voel u weer veilig’

Is Nederland het nieuwe Wilde Westen? Als we Prem Radhakishun moeten geloven wel. Gisteren liet hij bij De Wereld Draait Door zijn licht schijnen over de overval op een juwelierszaak in Deurne, waarbij de eigenaresse twee daders dodelijk verwondde met een wapen. Volgens Prem had de vrouw geen keus: 'Als de overheid mijn rechten niet langer beschermt, heb ik geen enkele andere mogelijkheid dan me te verweren tegen tuig dat aan mijn have en goed komt.'   Lees verder in De Volkskrant

Bron(nen):   De Volkskrant      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Templein

  Prem vindt Desi Bouterse ook een schat. Prem is inconsequent. Helaas neemt hij altijd het hoogste woord. Daar kunnen we ons helaas niet tegen verweren.
  Ik heb dus niets gemist nu ik DWDD niet gezien heb.

  Voor de veiligheid zouden er wel betere plannen ontworpen moeten worden. Zou er geen muur van vast materiaal of gas ontworpen kunnen worden die op de daders neerdaalt als een soort luchtkussen bij auto’s, waardoor daders opgesloten raken? Laten we liever daar onze hoofden over breken.

  • FritsB

   En u dacht niet dat daders dan in het vervolg eerst zorgen dat hun prooien uitgeschakeld worden voordat ze hun verdedigingsmiddel kunnen activeren? Simpel profylactisch doodschieten en daarna rustig roven?

   (in antwoord op Templein)
 2. Meester Proper

  Prem heeft hierin wel principieel gelijk: als de overheid faalt zul je het zelf moeten doen.

Reacties niet toegestaan