Nederland houdt niet van succesvolle Joden

Succesvol in Nederland is door de linkse zesjescultuur al ellende, succesvol en Jood zorgt ervoor dat je in Nederland hoe dan ook geslachtofferd gaat worden. Job Cohen moest hoe dan ook weg. De man die bij zijn hernieuwde aantreden de PvdA van een dieptepunt naar een hoogtepunt bracht in de peilingen, wat volgde was een campagne die zijn weerga niet kende in Nederland. Uri Rosenthal die constant verdacht werd gemaakt door zijn Joods zijn aan Israël te koppelen, dat Uri Rosenthal gewoon beleid uitvoerde van het CDA-VVD kabinet soit, werd niet over gesproken. Uri Rosenthal zorgde voor krantenkoppen was succesvol en is gedumpt door Mark Rutte. Bram Moszkowicz, de man die Wilders verdedigde, Wilders die zegt pro-Israël te zijn, daar wonen Joden. Bram Moszkowicz een van de meest bekende en succesvolle advocaten is door de Raad van Discipline veroordeelt. Bram mag zijn ambt nooit meer uitvoeren Lodewijk Asscher is de volgende succevolle Jood waar de messen al voor worden geslepen. De slijpteen heet GeenStijl het bericht heet "Aanstaand minister Asscher is een fraudeur" De Jood heet Asscher en wordt voorbereid geslachtofferd te worden. Nederland en institutioneel antisemitisme gaan hand in hand.   Lees hier verder

Bron(nen):   Columnnisten      

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Niegol

  Ga Alstublieft ergens anders slachtoffer spelen.

  Van de meeste van de door u genoemde mensen wist ik niet eens dat ze joods zijn, en met mij denk ik driekwart van Nederland. De enigen die er nog zo’n punt van maken zijn vaak Joden zelf, die in artikelen zoals bovenstaand met een trillend bovenlipje zichzelf als slachtoffer neerzetten, en daarmee degenen die iets tegen hun in durven brengen direct als geestverwant van de nazi’s neerzetten. Op deze manier wordt kritiek tegen bepaalde personen weggewuifd zonder dat er naar de inhoud gekeken hoeft te worden.

  De door u genoemde mensen zijn aan de kant gezet om wie ze zijn en wat ze bereikt hebben. Niet om wat ze zijn.

  Bram was corrupt, Job was ineffectief, etc etc.

 2. thykkur kanina

  In reactie op het artikel:
  Het is spijtig dat Goldman-Sachs geen Nederlandse firma is, welke ik beschouw als de hedendaagse ‘root of all evil’. Daar helpt zelfs een supertanker gevuld met Round-Up niet tegen. Niemand die het lef heeft deze Joodse bank aan te pakken. Ondanks de mondiale bankencrisis, floreert Goldman-Sachs als nooit tevoren. Ik kan mij die houding van politici wel voorstellen. Stel je voor, dat je zou worden beschuldigd van anti-semitisme. En niet in de laatste plaats, ‘don’t bite the hand that feed you’. Griekenland zou niet tot de EU zijn doorgedrongen als deze bank een objectief oordeel had gevormd over de noodlijdende sitatie aldaar. En dit is slechts een topje van de spreekwoordelijke ijsberg, alwaar de EU als een onzinkbaar geachte Titanic, averij heeft opgelopen.

  Persoonlijk vat ik dergelijke artikelen op als een vorm van ironie. Bedoeld om de mens te vermaken, wellicht aan het denken te zetten, met een overdreven vaststelling van de werkelijkheid. En zo zijn mijn spaarzame reacties vaak ook gekruidt, maar niet altijd begrepen. C’est la vie. Dat artikelen met als onderwerp geloof (al dan niet gekoppeld aan land van herkomst) veelal heftige ‘op de man’ gespeelde reacties uitlokken, vind ik dan ook zeer spijtig. Het gaat om de inhoud van het geschrevene. Er wordt m.i. teveel gereflecteerd op de auteur, dan op het gestelde.

  Ach, ik ben volgens de CBS definities een allochtoon, mijn vriendin is volgens de definities in de heilige geschriften Joods, mijn diepste, hefstigste herinneringen dateren uit een bezoek aan Auschwitz-Birkenau. Voel ik mij thans beledigd door dit artikel? Zeker niet, ik kan er wel om lachen. Zouden meer mensen moeten doen.

 3. besserwessie

  Die theedrinker Cohen was altijd al een mislukking. Ongelofelijk dat zo iemand bestuurder werd en bleef, en daarna nog partijleider en beoogd premier.

  Dat niets met zijn afkomst te maken.

 4. Dirk Zeeman

  Soms heb je dat. Je kiest partij voor iemand, gewoon op gevoel. En je blijkt het mis te hebben. Alle argumenten bewijzen dat je lieverd helemaal fout zat. Maar dan is er gelukkig altijd nog zoiets als ras of huidskleur of religie. Iets zieligs met discriminatie en zo. Of ‘hetze’. Of ‘hoofd boven maaiveld’.
  En ongewild benadruk je daarmee des te meer dat er echt geen enkel inhoudelijk argument meer over is. Zielig, heel zielig.

 5. Fros Ted

  De Jood heet Asscher en wordt voorbereid geslachtofferd te worden.
  Ja dat noemen ze ritueel slachten, maar die joden vinden dat weer verbieden ook antisemitisme.

 6. Jesse Schreuders

  Prachtig staaltje complot denken, hulde!

 7. Jesse Schreuders

  Prachtig staaltje complot-denken, hulde!

 8. soulsister

  kletskoek! Moskowitz is gewoon een penose-vriendje, het clubje rond Willem H.
  kijk daar maar eens rond als je pretendeert journalistiek te bedrijven.

 9. soulsister

  dit stukje is op zich al stigmatiserend.

 10. soulsister

  weer typisch GeenStijl/Fok/ Wilders stemmingmakerij met het nivo van de gemiddelde reaguurder

Reacties niet toegestaan