Gaat Geert de euro inzetten?

HET RUMOER
door Adminwoensdag, 01 februari 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Met de SP aan de macht wordt Nederland 'Europeser'. Het was een van de merkwaardigste uitspraken van Geert over de SP, in dat interview vorige week. Een blunder, dat interview.
De SP is voor Geert ongrijpbaar. De standpunten van die partij lijken veel te veel op die van de PVV, en de knuppel waarmee hij de PvdA in een hoek dreef, de immigratie, is tegen de SP onbruikbaar. Maar de SP is een verklaard tegenstander van méér Brusselse macht. Hoezo worden we dan 'Europeser'? Het enige verschil tussen SP en PVV is dat de SP (tandenknarsend) vóór de euro is, en Geert mordicus tegen. Die uitspraak kan dus maar één ding betekenen. Geert gaat de komende tijd voluit op het euro-orgel. Hij verklapte wat ons de komende weken te wachten staat.
Nog een paar dagen, en dan mogen we vernemen wat het onderzoeksbureau Lombard Street Research van de Eurozone vindt. In een rapport geschreven in opdracht van de PVV. Dat rapport zal geen nieuws bevatten, want LSR was altijd al en fel tegenstander van invoering van de euro (in Groot-Brittannië), en de directeur van het instituut, Charles Dumas, heeft de eurozone lang geleden al een 'zelfmoordpact' genoemd. Hij voorspelt dat Nederland en Duitsland dit jaar uit de eurozone zullen stappen. De man is van het padje. Een Duits vertrek is volstrekt onzinnig. Het is te hopen dat deze maffe voorspelling niet in het PVV-rapport staat. Niet alleen vanwege het ridicule karakter maar ook omdat De Telegraaf dan moet opschrijven: 'PVV streeft naar fusie Nederland en Duitsland'. Want daar komt zoiets wel op neer. Lees hier verder
Bron(nen): De Pers