De gekste plekken waar mensen dit jaar zijn getrouwd

  1. Op 23 verschillende plekken ter wereld Alex Pelling en Lisa Gant vonden één bruiloft te weinig en besloten op 23 verschillende plekken ter wereld in het huwelijksbootje te stappen.
  2. Via Twitter Dit jaar gaven de social media expert Cengizhan Çelik en zijn bruid Candan Canik elkaar het ja-woord via Twitter. Ze zijn het eerste koppel dat getrouwd is via de sociaalnetwerksite.
  3. Op een kerkhof Diane Waller en Randy Kjarland besloten op het kerkhof te trouwen waar hun beide moeders begraven liggen.
  4. Op een tankstation Om kosten te besparen vierden Anna en Christos Karalis hun huwelijksfeest op het tankstation dat van Christos is.
  5. 274 meter boven de grond Dit koppel gaf elkaar het ja-woord op de zuidkant van de 'Seneca Rocks' in West Virginia.
  6. In een verlaten psychische inrichting Alesia en Rob Conover waren 25 jaar getrouwd toen ze besloten om de trouwdag nog eens over te doen in een verlaten psychische inrichting.
  7. Tijdens een Star Trek-conferentie Een Zweeds koppel is getrouwd tijdens de jaarlijkse Star Trek-conferentie in Londen. Uiteraard in stijl van het fictieve Star Trek-volk de Klingon.

Bron(nen):   Buzzfeed      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. 21-12-12 StarTime

    Doe maar gewoon. Je gaat ook gewoon dood. Toch ?

Reacties niet toegestaan