Zo voorkom je dat je man vreemdgaat

De meeste mannen gaan niet vreemd omdat ze niet meer van je houden. Mannen gaan vaak vreemd omdat zij variatie willen in hun seksleven. Volgens de website Psycentral zijn dit enkele tips om te voorkomen dat je man vreemdgaat:
 • Neem het initiatief in bed Mannen voelen zich begeerd wanneer de vrouw initiatief toont tussen de lakens.
 • Experimenteer Mannen moeten uitgedaagd blijven. Probeer daarom eens iets nieuws uit in bed. Dat houdt het seksleven spannend.
 • Blijf jezelf Sommige vrouwen hebben de neiging zich aan te passen aan de man waardoor ze zichzelf verliezen in de relatie. Een man is verliefd geworden op de persoon die je bent, niet op die je geworden bent.
 • Laat weten dat je hem waardeert  Mannen willen geliefd zijn. Laat hem daarom vaker weten waarom je hem waardeert en werk hiermee aan een positieve relatie.
 • Geef hem tijd voor zichzelf Sommige mannen gaan vreemd omdat ze hun relatie te benauwend vinden. Geef hem daarom wat meer ruimte en laat hem tijd met anderen doorbrengen.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Peter Smokers

  Ik ben een man. geloof ik

 2. Victor Verlon

  Wanneer een man onvoldoende zelfbeheersing heeft en zich in situaties laat brengen waarbij de verleiding te hoog, gaat hij gemakkelijk vreemd. Ondanks de goed bedoelde tips hierboven.

  Het is een misvatting dat een man pas vreemdgaat wanneer hij iets te kort komt in de relatie.

  Meer over vreemdgaan:

  http://www.aantrekkingskracht.com/trefwoord/vreemdgaan

Reacties niet toegestaan