7 tekenen die er op wijzen dat je vrouw (of man) een affaire heeft

We gaan steeds meer vreemd, wijst onderzoek uit. Als je denkt dat je partner vreemd gaat, zou dat dus best waar kunnen zijn. Dit zijn  7 tekenen om op te letten: 1. Je intuïtie zegt dat zij vreemd gaat. Als je je partner goed kent, is dit vermoedelijk de beste aanwijzing. Als je nooit zulke gedachten hebt gehad en nu ineens wel, ga dan na of je gelijk hebt. 2. Ze is drukker dan ze was, maar niet met jou. Ze heeft meer geld uit, maar niet aan jou. Die tekenen kunnen ook op iets anders wijzen, een dure hobby, een gokverslaving, maar het kan heel goed wijzen op een andere relatie. 3. Opmerkelijke veranderingen in gedrag. Vroeger belde ze altijd even als ze in de auto zat op weg naar huis. Nu niet meer. Vroeger kwam ze er altijd even bij zitten als jij ontbijt. Nu niet meer. Als je dat soort plotselinge veranderingen ziet, wees dan op je hoede. 4. Ze heeft veel meer interesse in haar uiterlijk en kleding 5. Er verandert iets in de seks. Ze wil niet meer. Of juist veel vaker. Ze heeft wensen die ze niet had of - erger - weet dingen die ze niet wist. 6. Je partner vermijdt je. Ze probeert op een afstand te blijven. Doet al alsof ze slaapt als je naar bed komt, probeert een gesprek uit de weg te gaan, ze ontloopt je. 7. Er deugt niets meer aan je. Ineens blijk je nergens voor te deugen en zijn er allerlei dingen in jullie relatie die beneden de maat zijn. Je irriteert haar, kunt geen goed doen, en van niks komt ruzie. Als dat niet altijd zo was (dat komt ook voor), wees dan op je hoede. En als er een ander was, kijk dan deze video over hoe het nu verder moet:

Bron(nen):   aha Now      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. marianne martens

    always is ” she”. the target!!!!!
    De mogelijk beste graadmeter/ gedragsverandering is dat een van beide geslachten minder of heel veel meer wil, leuk en lekker aan de ander denken, heel anders strelen etc. of letterlijk en figuurlijk, een knietje geven. etc

  2. Jack

    @mariannemartens:disqus : Ben ik niet met je eens, er kunnen ook andere stress factoren een rol spelen. Ik merk dat ook aan mezelf dat we soms heel vaak sex hebben en soms heel weinig. Ook al doen we bijna alles samen en zijn we ook de hele tijd samen, toch vertoond een van ons al deze kenmerken met regelmaat. We zijn een super team samen maar toch zijn we ook menselijk. Ik vind dit soort verdachtmakingen daarom ook niet juist.

Reacties niet toegestaan