Te koop: positieve zwangerschapstesten

Op Craigslist, de Amerikaanse Marktplaats, zijn ze volop te koop: positieve zwangerschapstesten. Vrouwen die zwanger zijn en dat hebben vastgesteld met een test bieden het testbuisje waaruit die zwangerschap blijkt te koop aan. De markt doet er zo'n 25 dollar voor. Zwangere vrouwen zijn ook bereid om op verzoek een verse test te doen. Als je maar betaalt Maar wie zijn de kopers? Salon, dat bericht over de handel, denkt dat er twee soorten kopers zijn. De minst kwaadaardige bestaat uit vrouwen die hun vriend een handje willen helpen bij het stellen van de vraag of ze zullen trouwen. Een zwangerschap kan het laatste zetje zijn dat nodig is om de twijfelaar over de streep te brengen en dan is 25 dollar een koopje. Maar er zijn ook vrouwen die de test gebruiken voor een laatste krab over de neus van een ex. Hem het gevoel geven dat hij er ook nog vandoor gaat bij een zwangere vrouw. Op Craigslist staat een voorbeeld van zo'n verhaal: een vrouw zoekt een positieve test om de lul die haar heeft verlaten een heel naar gevoel te geven. De positieve test zijn op Markplaats (nog) niet te vinden. Misschien een gat in de markt.

Bron(nen):   Salon      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. meesan

    Nog slimmer: biedt een potje pis aan als je zwanger bent. Dan kan de bedriegster de test live doen voor het slachtoffer. Nog geloofwaardiger.

  2. meesan

    Nog slimmer: verkoop een potje met je pis aan als je zwanger bent. Dan kan de kopende bedriegster de zwangerschapstest live doen voor haar slachtoffer. Nog geloofwaardiger.

Reacties niet toegestaan