‘Echte mannen’ zijn slechtere partners

Echte mannen, mannen met heel veel testosteron, zijn slechtere partners. In een onderzoek waar het tijdschrift   Hormones and Behavior  verslag van doet werd van de man en de vrouw in relaties gevraagd hoe prettig de relatie was.  Er werd gevraagd naar tevredenheid, toewijding en gedane investering in de relatie. Vervolgens werd bij de man en de vrouw het testosterongehalte bepaald. Relaties met mannen (maar gek genoeg ook vrouwen) met een hoog testosterongehalte bleken minder bevredigende relaties. De partners in die relaties voelden zich meetbaar slechter. Koppels met een lager testosterongehalte waren tevredener met hun relatie en toonden meer toewijding naar elkaar.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Karl Ruprecht Kroenen

  Hahaha,

  Kan het ook zo zeggen, alleen een echte vrouw wil een echte man.

  Mooi onderzoek, dan moet je ook eens kijken onder wat voor type dames dit onderzoek gedaan is.
  Een echte man is een slechtere man?
  Waarom heet zo een man dan een echte man?
  Juist ,omdat dat de standaard is en er dus ook geen “echte mannen” rondlopen.
  Onder alle soorten mannen zitten klootzakken met rot karakters, en dat echt ligt niet aan hun testosteron spiegel.

  Nee, zo een verwijfde ijdele metro seksueel met vrouwelijke trekjes die als een hondje aan de lijn loopt bij zo een gefeminiseerde vrouw ding wat denkt dat er geen verschil tussen man en vrouw hoort te zijn ,dat is wel een echte man he?

  Dat er meer testosteron is bij een echte man is alleen maar iets wat er voor zorgt dat er wat meer biologische afstand van de vrouwelijke het oestrogeen is.
  Veel Testosteron is het bewijs van man zijn , en verwijfde mietjes hebben absoluut minder testosteron aan boord.
  Natuurlijk zoeken bepaalde vrouwen liever iets wat dichterbij hun eigen wezen ligt, …..een man die zijn vrouwelijke kant heeft ontdekt ,zichzelf opmaakt, met van die mieterige hipster pielkleertjes rondloopt.

  Deze nep vrouwen willen graag nep mannen.

  Een echte old school man is een echte man met ladingen testosteron.
  Hij neemt de leiding, is dapper en is een rots in de branding, is sterk en niet bang en geeft zijn vrouw een veilig gevoel.
  Die geconditioneerde nep intellectuele verwijfde hipster mietjes die met de massa meelopen dat zijn geen mannen meer.

  Als het erop aankomt wil elke vrouw een mannelijke en echte man, want die zijn meer solide dan al die halfzachte verwijfde types.

  Kijk maar eens door de geschiedenis heen en zie dat bijna alle echte winnaars echte mannen waren met ladingen testosteron.
  Mannen zijn leiders en vrouwen zijn volgers.

  Misschien is ʎoɹ np ǝéɹᴉsép met dit stukje aan het proberen om haar gemis aan een echte man recht te praten en heeft ze helaas een half soort van wijf-man in huis?

 2. Meester Proper

  Ik weet zeker dat echte vrouwen met veel oestrogeen ook hele slechte partners zijn.

Reacties niet toegestaan