Deze nieuwe dating-app is Tinder voor liefhebbers van sm

Voor wie Tinder een beetje te soft is, is er nu Whiplr. Deze dating-app lijkt op Tinder, maar dan voor mensen die van sm houden. Gebruikers maken een profiel aan met daaraan toegevoegd hun kinky voorkeuren. Daarna kunnen ze video-chatten en bellen met gelijkgestemden, die in de buurt zijn. De videofunctie omzeilt het probleem van eventuele oude foto's, waarop mensen bijvoorbeeld nog 10 kilo lichter zijn. Bovendien hoef je niet direct je telefoonnummer te geven. Je kunt ook sexy animaties toevoegen aan je teksten en via de app op de hoogte gesteld worden van sm-evenementen. 'Sm is een ontdekkingsreis', legt oprichter Daniel Sevitt uit. 'Als je eenmaal begonnen bent, ga je op onderzoek uit, je ontwikkelt je en leert meer over jezelf. Whiplr is de eerste app die gebruikers in staat stelt, of ze nu nieuw zijn met sm of juist ervaren, om precies te vinden waar ze van houden en potentiële partners te ontmoeten die dezelfde interesses, verlangens en leefstijl hebben. (Picture: Whiplr) (Picture: Whiplr)

Bron(nen):   Metro UK      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. KarlRuprechtKroenen

  Prachtige auto die Citroën SM!

 2. Victor Verlon

  Vermoedelijk lift de app voorlopig mee met de 50 Shades of Grey-hype. Daarna verwacht ik weinig succes omdat maar weinig mensen serieus een SM- of BDSM-lifestyle ambiëren.

  Het publiek dat echt geïnteresseerd is in SM en BDSM is niet zo groot en vindt privacy extra belangrijk. En in hoeverre het gebruik van zo’n app discreet is…

  • Windows 8

   “Daarna verwacht ik weinig succes omdat …”
   Alvast meer dan jouw vage ‘methode’.

   (in antwoord op Victor Verlon)
   • al

    Nietszeggend antwoord weer…
    Op de man af gespeeld

    Foei Foei

    Ga eens aan het werk man! Je hebt zo veel tijd over voor dit soort onzin

    (in antwoord op Windows 8)
    • DoubleUC

     I’m with Windows 8 this round: vind die Victor Verlon aanmatigend en uitermáte pedant.

     Misschien moest ‘ie eens een goede Meesteres zoeken, bijvoorbeeld mijn goede vriendin Domina Rowena, die zou hem een fors toontje lager laten zingen!

     (in antwoord op al)
 3. El Perro

  Spank you very much.

Reacties niet toegestaan