Is dit het geheim van een goed seksleven?

Laat hij het tussen de lakens nog wel eens af weten? Een paar koppen koffie doen wonderen, blijkt uit onderzoek. De bedprestaties van mannen zouden al met twee koppen koffie per dag aanzienlijk verbeteren. Een studie van de universiteit van Texas toont aan dat mannen die per dag twee kopjes koffie drinken 42 procent minder vaak erectieproblemen hebben dan mannen die nooit koffie drinken. Dat is onafhankelijk van bloeddruk of lichaamsgewicht. De onderzoekers denken dat cafeïne een reeks van farmacologische effecten activeert, die de slagaders en spieren ontspannen, waardoor de bloedtoevoer naar de penis toeneemt. Geschat wordt dat ongeveer de helft van de mannen tussen de 40 en 70 jaar erectieproblemen heeft. Eerder onderzoek suggereerde dat ook bij vrouwen een paar koppen koffie libido-verhogend kunnen werken. Je weet dus wat je te doen staat als je wat meer spanning wil in de slaapkamer.

Bron(nen):   The Telegraph      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Victor Verlon

  Dus koffie is het geheim van een goed seksleven? Omdat het erectieproblemen zou oplossen?

  Hetzelfde zou je dan kunnen zeggen van het blauwe pilletje. Even innemen en pats boem, goede seks.

  Onzin natuurlijk, want een stijve lul is niet het enige wat welkom is voor een goed seksleven. Daarbij kun je je ook afvragen of andere factoren een rol spelen bij het krijgen van een harde erectie. (“Wie wil nog een biertje? We hebben genoeg kratten in huis dus blijf tanken!”)

  Daarbij, niet alleen de man is van invloed op de seks. Vrijen doe je met z’n twee. Als de vrouw tegenvalt in bed dan zet koffie drinken geen zoden aan de dijk.

  Hoe dan ook, een veel te kort-door-de-bocht-conclusie in dit artikel. Jammer.

  Voor de mannen die echt een betere bedpartner willen worden geef ik al jaren gratis tips op video: http://www.SuperMinnaar.com Proost!

 2. Apekool

  Ieder bericht met het getal 42 erin moet met wantrouwen gelezen worden.

  Er staat trouwens niet bij wat de erectieproblemen precies zijn… je kan met goed fatsoen ook niet met een ODOL op je werk verschijnen!

  Ik doe voor de zekerheid nog wel even snel een bakkie.

 3. Jacob2424

  Wat een onzin!!

 4. kwikfit

  Is dit het geheim van een goed seksleven?
  Er allebei heel veel plezier in hebben :-))

 5. Jan Leul

  Drink plenty koffie per dag maar m’n ‘zwager’ heeft niet meer de hardheid van vroeguh. Toen sloeg ik met m’n keiharde aanhangsel met gemak een meloen doormidden en spoot een volwassen man van z’n brommer © koot en bie

 6. Ko Herent

  Ik hou het meer op afwisseling, werkt prima! Je eet toch ook niet iedere dag hetzelfde?

Reacties niet toegestaan