In deze landen is vreemdgaan niet zo’n probleem

37 miljoen vreemdgangers zagen onlangs hun persoonlijke gegevens op het internet verschijnen na een hack van Ashley Madison, de site voor getrouwde mensen die toe zijn aan een verzetje. De meeste profielen op de Engelstalige site waren van Britten en Amerikanen, die gemiddeld in de westerse wereld nogal negatief tegen overspel aan kijken, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld de Fransen, waarvan ongeveer de helft aangeeft vreemdgaan moreel acceptabel te vinden. Opvallend genoeg vinden ook veel Duisters ontrouw niet het einde van de wereld. In onderstaande grafiek is te zien in welke landen vreemdgaan wel of niet moreel acceptabel is. affairs chart

Bron(nen):   The Independent      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Harrie Vangangelt

  Echt waar. Is het mogelijk om titel en inhoud met elkaar in lijn te brengen? Lijkt er op dat je zelf niet veel aandacht aan de inhoud hebt besteed.

 2. Ko Herent

  De statistiek is misleidend. De volgorde is anders dan het doet voorkomen.

 3. Bert Schimmel

  Ik woon in Cambodja en heb ook in Thailand en op de Filipijnen gewoond, maar hier in zo-Azië kunnen ze er ook wat van. In de meeste Aziatische hebben ze “1 hour” hotels, zeer populair bij vreemdgaanders.

 4. Blorg

  Heeft Jeanette ook wat duiding over het “onderzoek” ?

Reacties niet toegestaan