Dit is de ideale lengte van een penis

Over het algemeen zien vrouwen het liefst een penis die ietsje groter is dan gemiddeld, maar het hangt van de situatie af, zo blijkt uit een nieuwe studie die een 3D-printer gebruikte om de ideale lengte van het mannelijk geslachtsdeel te bepalen. De wetenschappers ontdekten dat vrouwen de voorkeur geven aan een penis met een lengte van 16 centimeter en een omtrek van 12 centimeter voor een langdurige relatie. Bij een one night stand mag hij iets groter zijn: 16,3 centimeter lang en 12,7 centimeter in omtrek. Voor de studie gebruikten de onderzoekers van onder meer de universiteit van California honderd met een 3D-printer gemaakte fallussen, die blauw waren gekleurd om raciale vooroordelen te voorkomen. 75 vrouwen is gevraagd welke hun voorkeur had.  De vrouwen hadden het liefst een penis die slechts ietsje groter was dan gemiddeld. Daarnaast verschilde hun voorkeur dus per situatie. Daar hebben de onderzoekers wel een verklaring voor: voor eenmalige seks willen vrouwen de seksuele voordelen maximaliseren met een grotere penis. Maar hoe groter de fallus is hoe meer kans op bacteriën in de vagina. Dat is een nadeel op de lange termijn. Vijftien vrouwen gaven aan ooit een relatie te hebben beëindigd, omdat ze de penis van hun partner te klein vonden. Vijf vrouwen stopten ermee om de omgekeerde reden. lenny kravitz

Bron(nen):   The Independent      

32 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Yoors

  Grappig dat hier niemand reageert 🙂

  • MAKE $98/HOUR BY GOOGLE JOBS

   $98_per_hour special report!!!!……….After earning an average of 19952 Dollars monthly,I’m finally getting 98 Dollars an hour,just working 4-5 hours daily online….It’s time to take some action and you can join it too.It is simple,dedicated and easy way to get rich.Three weeks from now you will wishyou have started today – I promise!….HERE I STARTED-TAKE A LOOK AT……qev…
   ================= www.Jobs367.com ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣

   (in antwoord op Yoors)
  • Dead Silence

   Tis ook een kutonderwerp.

   (in antwoord op Yoors)
 2. vanhetgoor

  Vrouwen moeten maar tevreden zijn met wat ze krijgen.

  • Yoda

   Echt niet. als hij te klein is word hij echt wel ingeruild, haha.

   (in antwoord op vanhetgoor)
   • Mark

    Alleen de sletten doen dat. No loss there.

    (in antwoord op Yoda)
    • Yoda

     En alleen klootzakken praten zoals jij. Je voelt je schijnbaar aan gesproken dat betekent dus dat jij een pick-up naaldje hebt en dat je dat moet compenseren met dit soort opmerkingen. Want zoals jij dus niet hebt gelezen heb ik er een geintje van gemaakt en als je daar niet tegen kan ben jij een kleinzielig miezerig ventje. (wat ook wel uit je antwoord blijkt).

     (in antwoord op Mark)
     • Hector

      tsja sommige vrouwen hebben gewoon een te grote doos….

      (in antwoord op Yoda)
     • Yoda

      Het is raar dat de meeste mannen dat zeggen terwijl ze nooit naar hun eigen pik kijken die blijkt in de meeste gevallen toch wel heel klein te te zijn. Alleen om jullie niet tegen de borst te stuiten zeggen wij vrouwen dat niet, haha.

      (in antwoord op Hector)
     • Hector

      het zit je allemaal nogal hoog he… 😉

      (in antwoord op Yoda)
  • Janneke van Vught

   Zijn we ook…

   (in antwoord op vanhetgoor)
 3. Johan Lebbing

  Beter een ietwat kleine die stijgert, dan een grote die weigerd.
  `T is ook maar hoe je ermee omgaat, hoe de vrouwen `t willen.

 4. Romeo Faruk Ali

  zijn er geen belangrijke , andere zaken in de wereld momenteel ?

 5. Burgermans

  Anything over a mouthful is wasted.

  • Blargh

   we moeten hier verder

   “Omgekeerde wereld in Keulen na aanrandingen: Vrouwen dienen ‘armlengte afstand te houden’”

   (in antwoord op Burgermans)
 6. Peter

  Onduidelijk in dit onderzoek is of we het hebben over de slappe of de harde staat van de penis. Weten we dus nog niet wat die vrouwen nu eigenlijk willen.

 7. Yoda

  Het is jammer dat zo iemand als jij opeens vind dat je persoonlijk moet worden wat aan geeft dat jij je dus persoonlijk geraakt voelt. Wat ook aan geeft dat jij dus wel een hele kleintje moet hebben maar een grote zak hebt en ook bent. Daarbij ik hoef niet op zoek naar een piemel omdat ik een lieve man heb. Niet dat het jouw aan gaat maar de rek zit er lekker in en gaat het niet om de hoeveelheid pikken die je erin hebt gehad maar om kinderen die je hebt. Dus je IQ ligt nog erg laag ook. Dus grote klootzak dat je bent zuig aan je eigen pik en als je verder iets te zeggen hebt doe het tegen die iemand die het een reet kan schelen.

  • Oh_Oh_SarCastro

   Heel jammer voor mij inderdaad, want als ik jou tegenspreek dan moet ik wel een kleine piellemans hebben en nog een laag IQ ook!! Laten we het vrouwenlogica noemen.. Helaas lukt het niet om mijn eigen pik te zuigen omdat hij simpelweg te klein is 🙁

   Wat verder wel weer heel grappig is dat je precies reageert op de manier hoe ik heb gehoopt toen ik mijn berichtje aan het schrijven was, dus gelukkig heb je mij niet teleurgesteld, je bent een heus cadeautje. En ondanks mijn lage IQ kan ik jou zo te zien lezen als een open boek! Zegt al genoeg over jouw IQ lijkt me 😉

   Ook heel grappig dat je het presteert om mij te betichten van persoonlijke aanvallen terwijl jij niets anders doet dan. En alleen maar op wat er tussen de benen hangt bij de heren zo te zien.

   Gelukkig kan het je geen reet schelen wat ik je zeg dus je zal het ook niet erg vinden dat ik denk dat je zoektocht naar die ideale piemel van je gedoemd is om te falen. Want iedere weldenkende man met een schrijntje zelfrespect zal spontaan last krijgen van erectiestoornis zodra jij de eerste woorden uit jouw mond heb gekotst.

   (in antwoord op Yoda)
  • Blargh

   over reet gesproken, je kan altijd anaal , lekker strak 😀

   (in antwoord op Yoda)
 8. Blargh

  Dozen raken alleen ‘uitgerekt’ na geboortes maar, het is een spier in tegenstelling tot onze lul dus die kan je trainen

Reacties niet toegestaan