Vrouw wil scheiding: 'hij houdt teveel van me'

Liefde, relaties, geluk
donderdag, 22 augustus 2019 om 20:10
123838725 m
Er bestaat niet zoiets als een perfecte huwelijk, simpelweg omdat er niet zoiets bestaat. Helaas mislukken veel huwelijken door ontrouw, haat en nijd. Niet veel huwelijken mislukken, omdat je partner te toegewijd is, te verliefd en je te goed met elkaar kunt opschieten.
Maar het blijkt te kunnen. Een vrouw uit de Verenigde Arabische Emiraten woont, heeft ze er genoeg van dat haar man 'zo aardig' is, dus heeft ze een scheiding aangevraagd. Tijdens een hoorzitting zei ze (volgens de Midden Oosten-editie van Mashable) tegen de rechtbank: "Ik word verstikt door zijn extreme liefde en genegenheid. Hij heeft me zelfs geholpen het huis schoon te maken zonder dat ik hem dat vroeg."
Het wordt nog erger: hij kookte soms ook voor haar. "Hij was altijd zo aardig dat we nooit ruzie hebben." Ze beschreef haar leven als "hel" door de afwezigheid van spanning.
Ze had ook geklaagd dat haar man te zwaar was, waarop hij fanatiek was gaan sporten en aan een dieet begon.
"Iedereen heeft me geadviseerd haar af en toe teleur te stellen, maar dat deed ik niet omdat ik een perfecte en aardige echtgenoot ben en altijd wil zijn."