Lees hoe simpel het was toespraak van de koningin te kraken

Anne Jan Roeleveld hoefde niet veel moeite te doen de kersttoespraak van de koningin voortijdig te pakken te krijgen. Lees hoe hij het deed: "Hoe kwam ik bij de kersttoespraak terecht? Toen ik  het nieuws hoorde dat het onderwerp van de kersttoespraak van H.M.K. bekend was gemaakt ging ik eens even kijken op de website van het Koninklijk huis. Daar kwam ik het bericht tegen dat de kersttoespraak morgen 25 december 2012 online zou gaan. Vervolgens bekeek ik wat video’s en ontdekte ik dat je die video’s ook kunt downloaden." Hij maakte zijn vondst via Twitter wereldkundig: Zijn conclusie: 'Je zou zo’n fout toch niet verwachten op een website van het Koninklijk huis die alleen al voor het vernieuwen ervan eind 2011 3 ton heeft gekost.' Anne Jan Roeleveld bij NOS - Radio 1:

Bron(nen):   Blog      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. janneke123

  Steeds weer verbaas ik me over de knulligheid waarmee clubs al RVD en andere overheidsdiensten omgaan met data.
  Neem jongens als Anne Jan in dienst.

 2. Har Davids

  Misschien was het beter geweest als de toespraak live uitgezonden was. Voor die paar optredens per jaar, waarvoor toch dik betaald wordt, had die vrouw toch even tijd kunnen maken. Verder geen nieuws: ieder jaar hetzelfde verhaal waarin wij gemaand worden om solidair te zijn en zo.

 3. Jannie Ooms

  Alsof er iemand met grote belangstelling naar de jaarlijkse preek van Beatrix uitkijkt. Op Geert Wilders en de journalisten na dan. Nee toch, denk ik?

Reacties niet toegestaan